Life

Loredana Groza, impresionată de mașina semnată de Michael Schumacher: ”O, Doamne”

Loredana Groza, mișcată la vederea autovehicului semnat de Michael Schumacher. Și-a lăsat ”autograful” pe bolidul roșu.
02.11.2022 | 15:16
Loredana Groza impresionata de masina semnata de Michael Schumacher O Doamne
Loredana Groza, mișcată la vederea autovehicului semnat de Michael Schumacher. Și-a lăsat ”autograful” pe bolid. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața a rămas impresionată de mașina semnată de fostul pilot de curse german. Frumoasa blondină s-a bucurat să vadă autoturismul cu mulți cai putere pe care sportivul și-a lăsat autograful acum ceva vreme.

Loredana Groza, mișcată la vederea autovehicului semnat de Michael Schumacher. Și-a lăsat ”autograful” pe bolid

Loredana Groza a distribuit recent un videoclip în care analiza un Ferrari F430 Spider, semnat chiar de celebrul pilot de Formula 1. Se pare că pe bordul mașinii, ar fi chiar autograful celebrului Michael Schumacher.

ADVERTISEMENT

Jurata de la X Factor s-a bucurat să vadă autoturismul de curse de culoare roșie, dotat cu un motor V8 de 4,3 litri și 483 de cai putere. Vedeta nu s-a sfiit să-și lase la rândul său ”amprenta” pe caroseria lucioasă.

„Schumacher, oh my God! Asta e numărul 17 în lume? Uită-te puțin cum se vede motorul, zici că e de avion motorul ăsta! Ferrari, baby!”, a spus Loredana Groza într-o filmare de pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Ultimul Ferrari semnat de Michael Schumacher a fost scos la licitație în urmă cu puțin timp. Proprietarul a scos din buzunar suma de peste 2 milioane de euro, în timp de autograful a fost laminat pentru a se păstra odată cu trecerea anilor.

@loredanagrozaofficial #ferarri Baby!❤️‍🔥 #lori #loredana #loredanagroza #lorifromonesti #ft #fyp #viral#trending ♬ original sound – Loredana

Loredana Groza, îndrăgostită de marca Ferrari

Loredana Groza nu apare pentru prima oară alături de o mașină marca Ferrari. Vedeta este îndrăgostită de autoturismele care ies pe poarta fabricii italiene, dar mai ales de cele de culoare roșie.

ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață adoră autovehiculele cu mulți cai putere sub capotă. De-a lungul anilor artista a condus mai multe mașini de lux, printre care se numără: Clasa C, Clasa E și GLE.

În momentul de față, vedeta de la Antena 1 se deplasează pe străzile din România la volanul unui BMW X5, mașină pe care i-a cumpărat-o și tatălui său, Vasile Groza.

ADVERTISEMENT

Pentru un singur autoturism cântăreața Loredana Groza a scos din buzunar o sumă de aproximativ 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT