Life

Loredana Groza, în brațele actorului american Mickey Rourke: „M-am îndrăgostit”

Loredana Groza l-a întâlnit pe Mickey Rourke, unul din actorii filmului „21 de rubini”, regizat de preotul Ciprian Mega din Oradea.
19.02.2023 | 20:25
Loredana Groza in bratele actorului american Mickey Rourke Mam indragostit
Loredana Groza s-a întâlnit cu Mickey Rourke. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Loredana Groza și-a îndeplinit un vis mai vechi, acela de a-l întâlni pe celebrul actor american Mickey Rourke, aflat în România la filmările pentru pelicula „21 de rubini”, o producție marca Ciprian Mega care trezește tot mai mult interes.

Loredana Groza joacă în filmul în care apare Mickey Rourke, filmat la Oradea

Diva va juca și ea în filmul regizorului orădean, de profesie preot, alături de un alt nume mare din industrie, Anthony Delon, fiul lui Alain Delon.

ADVERTISEMENT

Mare parte a filmărilor au avut loc în Oradea, acolo unde cântăreața a avut ocazia să petreacă momente de neuitat alături de Rourke. Lori a postat și câteva imagini în care apare în brațele actorului.

Loredana a spus că s-a îndrăgostit de Mickey Rourke  imediat ce l-a văzut și că nu și-ar fi imaginat niciodată că va avea parte de o asemenea experiență.

ADVERTISEMENT

„M-am îndrăgostit de Mickey Rourke când l-am văzut pentru prima dată în 9 săptămâni și jumătate. Nu am încetat niciodată să visez că într-o zi îl voi întâlni. Deci, iată-ne aici… împreună pe platoul de filmare „21 de rubine”, un film scris & regizat de Ciprian Mega.

Mulțumesc, Ciprian, pentru că mi-ai dat această oportunitate de a juca alături de legendarul Mickey Rourke! Așa că nu înceta niciodată să visezi”, a mărturisit fosta jurată de la X Factor România pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Actorul american, fascinat de țara noastră și de Ilie Năstase

„Acum că lucrez în țara lui Ilie Năstase, sper că noi doi vom apuca să ne vedem. Ultima oară când am fost în România am avut niște seri grozave în oraș împreună.

Îl respect foarte mult ca pe un fost campion. Obișnuiam să mă bucur când îl vedeam jucând, mai ales când se enerva și nu știai ce va face. Sper că totul merge bine în viața ta și sper că vom apuca să ne vedem”, a scris și Rourke pe aceeași rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

Pentru producția în regia preotului Ciprian Mega s-a creat forfotă mare în Oradea, încă de la începutul acestei luni, când VIP-urile de peste Ocean au început să ajungă în orașul din vestul țării.

Zeci de persoane din Oradea, dar și din alte colțuri ale țării, au devenit actori în producția „21 de rubini”, făcând figurație. Una dintre scenele unde oamenii simpli au putut participa a avut loc la Sinagoga Sion.

Figuranții au trebuit să respecte fiecare indicație, astfel încât scena să iasă ca la carte, notează ebihoreanul.ro.

 

 

 

ADVERTISEMENT