Life

Loredana Groza, îndrăzneață la 50 de ani. Cum s-a pozat artista în sala de antrenament

04.04.2021 | 15:53
Loredana Groza indrazneata la 50 de ani Cum sa pozat artista in sala de antrenament
ADVERTISEMENT

Loredana Groza este tot mai îndrăzneață, deși are 50 de ani împliniți. Renumita cântăreață le-a închis gura tuturor cu o filmare din sala de antrenament în care apare într-o ipostază puțin ieșită din comun. 

Vedeta a surprins pe toată lumea cu imaginile provocatoare, de data aceasta în timp ce face sport. Frumoasa blondină apare într-o poziție care a lăsat loc de imaginație, lucru pe care artista l-a luat în calcul cu siguranță înainte.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea Loredana Groza nu se sfiește să apară în haine mulate sau extrem de decoltate. Jurata de la X Factor știe cum să-și pună în evidență formele, chiar și atunci când merge să se antreneze în sala de sport, unde face tot felul de exerciții fizice.

Loredana Groza, ipostază provocatoare. Cum a apărut în sala de sport

Îmbrăcată cu o pereche de colanți și cu un maieu extrem de mulat, Loredana Groza face o serie de exerciții care-i pun în mișcare toți mușchii organismului, poziția fiind una incomodă, dar în același timp solicitantă. Vedeta este obișnuită cu acest tip de mișcare, mergând frecvent la sală.

ADVERTISEMENT

Cântăreața recunoaște că se menține în formă datorită sportului, de 7 ani activitatea sa preferată fiind yoga. Jurata de la Antena 1 are și un stil de viață sănătos din punct de vedere alimentar, așa că nu este de mirare că arată într-o formă de zile mari la 50 de ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

„Sunt deja șapte ani de când am început să fac yoga. Nu am o durată standard. Depinde, uneori combinam sala cu yoga. Important este ca în fiecare zi să fac câte ceva. 

ADVERTISEMENT

Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. 

Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine.

ADVERTISEMENT

Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, spunea Loredana Groza în urmă cu ceva timp într-un interviu pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT