Life

Loredana Groza, ipostază inedită din propria casă. Cum s-a afișat vedeta la „cratiță”

18.12.2020 | 14:58
Loredana Groza ipostaza inedita din propria casa Cum sa afisat vedeta la cratita
Loredana Groza, ipostază inedită din propria casă. Cum s-a afișat vedeta la „cratiță”. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Loredana Groza își surprinde din nou admiratorii după ce s-a afișat într-o ipostază inedită pe rețelele de socializare. Frumoasa artistă arată întotdeauna impecabil și este arajată în orice moment al zilei, însă de data asta le-a arătat fanilor și o altă latură a ei, aceea în bucătărie. 

La 50 de ani, Loredana arată cu cel puțin 20 de ani mai tânără și nu ezită să-și afișeze trăsăturile fine și silueta impecabilă în mediul online. Recent, vedeta a postat câteva clipuri video pe Instagram în care arată diferit de cum apare de obicei pe sticlă.

ADVERTISEMENT

Cântăreața s-a lăsat filmată în pijamale și le-a arătat fanilor cum îi stă în bucătărie, atunci când nu este aranjată ca de obicei.

Loredana Groza, ipostază inedită din propria casă. Cum s-a afișat vedeta la „cratiță”

Atunci când nu se află pe micile ecrane, Loredana renunță la machiajul strident și ținutele elegante. Vedeta a postat pe InstaStory câteva clipuri din bucătărie, în timp ce își pregătea cina.

ADVERTISEMENT

Masa pe care a pregătit-o a fost una destul de copioasă și nicidecum o mâncare ușoară, însă vedeta își permite să „trișeze” uneori, atunci când vine vorba de dietă. Loredana a gătit o masă cu multă carne de porc, deloc potrivită seara, la ore târzii.

În plus, cântăreața a renunțat la machiaj și la ținutele sexy sau elegante și s-a lăsat filmată în timp ce purta pijamale. Cu toate acestea, vedeta arată bine chiar și într-o astfel de ținută. Jurata de la „X Factor” a ținut să le reamintească fanilor că astăzi este finala concursului de talente.

ADVERTISEMENT
Loredana pregătește cina în pijamale
Loredana pregătește cina în pijamale. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Loredana, emoții mari pentru finala „X Factor”

În această seară, telespectatorii vor putea urmăr finala de la „X Factor”, iar Loredana Groza are mari emoții pentru finalistul ei, care speră să câștige. Cel care a ajuns în finală este Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, care i-a uimit pe jurați datorită calităților sale vocale.

Tânărul este și conștiincios, reușind să obțină o medie peste 9 la examenul de bacalaureat. Adrian le datorează membrilor familiei lui succesul pe care l-a avut la concurs și nu a uitat să le mulțumească.

ADVERTISEMENT

„Aș vrea să îi aplaudați pe frații mei! Le mulțumesc din suflet! Familia este ceva care îți dă o putere și o emoție… nu știu cum să explic! Vă mulțumesc din suflet, frații mei! Vă mulțumesc din tot sufletul meu”, a spus Adrian Petrache, entuziasmat că a intrat în finală.

ADVERTISEMENT