Life

Loredana Groza, ipostază uluitoare. Jurata X Factor, de nerecunoscut pe stradă

25.11.2020 | 08:35
Loredana Groza ipostaza uluitoare Jurata X Factor de nerecunoscut pe strada
ADVERTISEMENT

Loredana Groza apare impecabilă pe rețelele de socializare, însă atunci când iese pe stradă este de nerecunoscut. Jurata X Factor a fost surprinsă într-o ipostază uluitoare când a oprit necorespunzător în trafic. 

Cântăreața a blocat minute în șir prima bandă a unei străzi din Capitală, totul pentru o simplă cafea. Blondina nu a mai avut răbdare să caute un loc de parcare și a oprit în mijlocului drumului, fără a se gândi la amenda usturătoare pe care ar putea-o primi.

ADVERTISEMENT

Artista nu a ținut cont nici de șirul de claxoane de la ceilalți șoferi, blocând trafic pentru băutura preferată. Un alt lucru observat în această ipostază a fost chiar Loredana, care se vede cu ochiul liber că a făcut unele îmbunătățiri la nivelul tenului.

Loredana Groza, de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă artista pe stradă

Îndrăgita vedetă nu recunoaște nici în ruptul capului că a ajuns pe mâna medicului estetician, dar este lesne de văzut că perfecțiunea afișată în mediul online este departe de cea din realitate. Vezi filmarea surprinsă de paparazzi AICI!

ADVERTISEMENT

Loredana Groza apare impecabilă în imaginile de pe rețelele de socializare, dar realitatea este cu totul alta. Fosta vedetă Playboy profită din plin de filtrele și programele de editare de pe Instagram.

Cântăreața apare cu tenul întins la maxim și cu o siluetă de invidiat, fotografiile evidențiind inclusiv „ajustările” pe care le-a făcut în ultima perioadă. Jurata X Factor este trasă prin inel la cei 50 de ani pe care-i are, semn că petrece multe ore la sala de fitness.

ADVERTISEMENT

Ce-i drept, schimbările sunt puse și pe seama operațiilor estetice, în ciuda faptului că vedeta nu recunoaște că a trecut pragul medicului estetician. Cel mai probabil artista și-a pus silicoane și a făcut o serie de intervenții la nivelul feței, acolo unde are o piele fină și întinsă.

Are sau nu Loredana Groza operații estetice. Ce spune cântăreața

„Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă «acuză».

ADVERTISEMENT

Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine.
Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta!
Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a declarat Loredana Groza într-un interviu pentru revista VIVA!
ADVERTISEMENT