Life

Loredana Groza, mesaj neașteptat de la un admirator, după divorțul de Andrei Boncea: “Te măriți cu mine?”

Loredana Groza, mesaj din partea unui admirator, după divorțul de Andrei Boncea. Utilizatorul i-a adresat artistei o întrebare neașteptată.
21.04.2023 | 23:08
Loredana Groza mesaj neasteptat de la un admirator dupa divortul de Andrei Boncea Te mariti cu mine
Loredana Groza, mesaj neașteptat din partea unui admirator. Sursa foto: Inbstagram
ADVERTISEMENT

La câteva săptămâni de când s-a aflat despre divorțul de Andrei Boncea, Loredana Groza a primit un mesaj neașteptat de la un admirator, pe rețelele sociale. Cântăreața este foarte apreciată pentru talentul ei, dar și pentru aspectul fizic. Unul dintre fani și-a făcut curaj și i-a adresat marea întrebare.

Loredana Groza, mesaj neașteptat de la un admirator. Ce a putut să-i scrie

De mai bine de 30 de ani, Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și a strâns o comunitate numeroase de fani de-a lungul timpului. În plus, la 52 de ani, artista arată foarte bine, motiv pentru care are și mulți admiratori.

ADVERTISEMENT

La finalul lunii martie s-a aflat că Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea, au divorțat acum ceva timp. Speculațiile privind despărțirea celor doi au fost confirmate de tatăl artistei, Vasile Groza.

Recent, vedeta a postat câteva fotografii care au fost apreciate în număr mare de internauți. Utilizatorii au lăudat-o în secțiunea de comentarii și chiar au comparat-o cu Marilyn Monroe sau Madonna.

ADVERTISEMENT

Fanii știu că Loredana Groza este o femeie singură acum și își fac speranțe, iar un utilizator și-a făcut curaj și a întrebat-o dacă nu cumva ar vrea să se căsătorească cu el. “Te măriți cu mine?”, a scris acesta în secțiunea de comentarii.

“Super, trăiește viața cum știi mai frumos, nu ierta nimic ce-ți place!”, “Wow, și Madonna e invidioasă!”, “Ești fantastică în toate”, “Lori, te iubesc mult!”, “O divă”, “Superbă doamnă”, “Frumusețe naturală”, “Marilyn Monroe de România!”, sunt doar câteva dintre comentariile utilizatorilor.

ADVERTISEMENT
Loredana Groza
Imaginea cu care Loredana Groza i-a impresionat pe internauți. Sursa foto: Instagram

Loredana Groza și Andrei Boncea au divorțat

Loredana Groza și Andrei Boncea s-au căsătorit la finalul anilor ’90, însă au divorțat, după aproape un sfert de secol împreună. Au mai existat zvonuri în legătură cu divorțul dintre cei doi, însă cântăreața a preferat să păstreze discreția în legătură cu viața sa personală.

Acum câteva săptămâni, Vasile Groza, tatăl cântăreței, este cel care a clarificat lucrurile. Bărbatul a spus că fostul ginere nu mai locuiește cu artista, însă cei doi au păstrat o relație normală. De altfel, cei doi au și o fiică împreună, Elena, în vârstă de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

“Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a declarat tatăl îndrăgitei cântărețe pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT