Life

Cum a fost descrisă Loredana Groza de italieni! Vedeta, alături de Nick Casciaro, primită de oficialități

Loredana Groza și Nick Casciaro au plecat împreună în Italia, iar acolo cei doi au făcut senzație, presa din Italia și oficialitățile având doar cuvinte de laudă pentru ei.
29.01.2022 | 21:20
Cum a fost descrisa Loredana Groza de italieni Vedeta alaturi de Nick Casciaro primita de oficialitati
Loredana Groza și Nick Casciaro sunt nedespărțiți, cei doi fiind lăudați și în presa din Italia Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Loredana Groza și Nick Casciaro, câștigătorul de la X-Factor, par să fie nedespărțiți în ultima perioadă, plecând împreună chiar și în Italia, acolo unde au înregistrat, printre altele, câteva piese împreună și au fost primiți, din postura de vedete ale muzicii, de oficialități.

Cum a descris-o presa din Italia pe Loredana Groza

Loredana Groza și Nick Casciaro au fost primiți de consilierul pentru cultură Guido Trebo din orașul Arco, situat în regiunea Trentino-Alto Adige. Acolo, Nick Casciaro a reușit să îi impresioneze pe oficial, susține presa italiană, și le-a cântat celebra piesă Imagine a lui John Lennon.

ADVERTISEMENT

„A fost o întâlnire deosebit de plăcută – explică consilierul – pentru că atât Nick, cât și Loredana sunt oameni cu adevărat drăguți și plini de viață. Și apoi trebuie să recunosc că am fost lovit de vocea lui Nick, care este și mai frumoasă și mai interesantă în direct”, spunea consilierul Guido Trebo din orașul Arco, citat de cotidianul italian L`adigetto.

Jurnaliștii italieni au au ignorat însă prezența Loredanei Groza, cântăreața originară don România fiind descrisă în termeni care mai de care mai laudativi, ba chiar felicitată pentru felul în care l-a inițiat pe Nck Casciaro în tainele showbiz-ului românesc.

ADVERTISEMENT

”Cântărețul în vârstă de treizeci și doi de ani din Bolzano, deja cunoscut publicului pentru participarea la cea de-a treisprezecea ediție a „Amici” în 2014, dar deja anul trecut finalist în Italia’s Got Talent și câțiva ani mai târziu în distribuție la emisiunea „Domenica in”, a fost însoțit de Loredana Groza, mentorul său la X-Factor, cântăreață-compozitoare pop, actriță, dansatoare și o figură foarte cunoscută a televiziunii românești”, arată jurnaliștii italieni.

Ce relație este între Loredana Groza și italianul Nick Casciaro

Loredana Groza și Nick Casciaro par să fie de nedespărțit după ce italianul a câștigat X-Factor, emisiunea de talente de la Antena 1, acolo unde cea care l-a îndrumat a fost vedeta noastră. De altfel, așa cum se poate observa pe conturile de socializare a celor doi, Loredana Groza și Nick Casciaro au petrecut împreună și Sărbătorile de Iarnă, iar la recitalurile artistei momentele în compania cântărețului italian sunt nelipsite.

ADVERTISEMENT

Evident, relația atât de apropiată pe care o au cei doi a provocat adevărate dezbateri cu privire la faptul dacă ar fi sau nu iubiți, zvonuri pe care amândoi le-au respins amuzându-se pe această temă.

“E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune! Ne iubim reciproc, suntem ca o familie, deci toți oamenii care tastează lucruri prostești pe Instagram și Facebook doar mă fac să râd mult”, explica italianul Nick Casciaro.

ADVERTISEMENT

“Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj.

Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminine”, a spus și Loredana Groza pentru Antena 1.

Nick Casciaro are o logodnică deloc geloasă

În ciuda zvonurilor – negate de altfel – cu privire la o relație cu Loredana Groza, Nick Casciaro este, de fapt, îndrăgostit până peste cap de iubita lui. Ba chiar, conform informațiilor pe care le-a dat despre aceasta, cei doi sunt logodiți deja.

“La mulți ani, băiat nebun! Ai apărut în viața mea ca un uragan m-ai învățat să nu-mi mai fie frică să dansez în ploaie. Așa ești tu. Tu, care cu bucuria și nebunia ta îi copleșești pe toți cei din jur. Tu, care vei cuceri lumea cu zâmbetul tău. Tu, care cu talentul tău vei umple stadioanele. Tu, care m-ai trimis într-o călătorie lungă în inima ta și eu care am luat biletul doar dus!”, îi scria logodnica Maria Sacchi pe Instagram, lui Nick Casciaro în momentul în care acesta împlinea 32 de ani.

Nick Casciaro a devenit celebru și în România după ce a câștigat trofeul X-Factor și marele premiu al emisiunii în valoare de 50.000 de euro, iar acum pare să fie unul dintre cei mai căutați artiști pentur petrecerile din localurile de fițe din Nordul Bucureștiului.

ADVERTISEMENT