Life

Loredana Groza, o nouă ipostază incendiară. Cum s-a pozat cântăreața în vacanța din Maldive

17.02.2021 | 21:09
Loredana Groza o noua ipostaza incendiara Cum sa pozat cantareata in vacanta din Maldive
ADVERTISEMENT

Loredana Groza este adepta fotografiilor provocatoare și nu trece zi în care să nu publice pe rețelele de socializare ipostaze incendiare. De data aceasta blondina s-a pozat în vacanța din Maldive, imaginea făcând furori în online. 

Cântăreața se bucură din plin de timpul petrecut în concediul de peste hotare, dar nu uită să le arate fanilor care sunt activitățile pe care le desfășoară. Așa s-a întâmplat și acum când s-a fotografiat direct în cada plină cu spumă în timp ce admira norii de pe cer.

ADVERTISEMENT

Ipostaza amețitoare nu a fost deloc trecută cu vederea de fanii vedetei, care au apreciat în număr foarte mare postarea. Peste 7.200 de oameni au înroșit butonul de like la imaginea în care Loredana Groza apare în toată splendoarea în cadă.

Loredana Groza, iar în atenția fanilor. Cum a apărut artista în vacanță

„Superbă”, „Minunată”, „Vis frumos”, „Ești superbă”, „Wow”, „Frumoasă poză” sau „Excelent”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți în dreptul imaginii în care Loredana Groza apare acoperită cu multă spumă.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină își încântă fanii din mediul online mereu cu formele sale apetisante, mai ales de când a plecat într-o nouă vacanță exotică. Cântăreața a vizitat recent Tulum, Mexic, descoperind gustul călătoriilor în locuri însorite și superbe.

Artista nu a apucat să stea prea mult pe meleagurile natale că a plecat ulterior în Maldive, de unde pozează în costum de baie sau în ținute care iau mințile bărbaților, care o urmăresc cu foarte mare atenție pe paginile sale.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

 

Loredana Groza uimește cu fiecare apariție, deși a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani. Diva arată mai bine ca niciodată și are o siluetă pe care o întreține cu foarte mare efort prin sport pe care-l practică chiar și atunci când e în vacanță.

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. 

ADVERTISEMENT

Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie. 

Sunt deja șapte ani de când am început să fac yoga. Nu am o durată standard. Depinde, uneori combinam sala cu yoga. Important este ca în fiecare zi să fac câte ceva”, a spus la un moment artista pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT