Life

Loredana Groza, o nouă ipostază incendiară în mediul online. Reacțiile nu au întârziat să apară

28.05.2020 | 20:44
Loredana Groza o noua ipostaza incendiara in mediul online Reactiile nu au intarziat sa apara
ADVERTISEMENT

Loredana Groza este o apariție sexy de fiecare dată când se afișează în public sau pe rețelele de socializare, părând mai degrabă o adolescentă decât o femeie care se apropie de 50 de ani. Fanii renumitei artiste au înroșit butonul de „Like” la ultima postare, semn că apreciază imaginile acesteia.

Cântăreața Loredana Groza, apariție sexy pe contul de Instagram

Celebra artistă are aproape 50 de ani, dar nu se sfiește să-și arate formele apetisante în mediul online. Loredana Groza, căci despre ea este vorba, postează adesea imagini în care apare în ipostaze extrem de sexy, fanii fiind foarte încântați de aceste apariții.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată într-o bluză de dantelă roșie, Loredana Groza a încântat privirile bărbaților de pe Instagram cu decolteul adânc care i-a lăsat la vedere bustul fără cusur.

Cu toții am venit aici cu vise superbe❤️”, este mesajul transmis în dreptul imaginii super sexy postate de Loredana Groza pe pagina sa de Instagram. 

ADVERTISEMENT

Cum au reacționat fanii la imaginea sexy afișată de Lori

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, postarea artistei strângând într-un timp foarte scurt peste 5.500 de aprecieri, dar și numeroase mesaje. Majoritatea oamenilor i-au transmis Loredanei Groza că este frumoasă, sexy sau drăguță.

„Ești precum o căpșună care așteaptă să fie savurată”, „Doamne, ce faină ești, să fii așa toată viața❤️” sau „Woooooow ???????”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de artistă din partea fanilor.

ADVERTISEMENT

„Uneori de la căpșuni poți face alergie ??”, a fost răspunsul artistei la postarea fanului care a asemănat-o cu fructul dulce și aromat.

Are sau nu Loredana Groza operații estetice?

Foarte mulți s-au întrebat de-a lungul anilor dacă Loredana Groza a trecut prin cabinetele medicilor esteticieni, renumita artistă nedând însă un răspuns concret în această privință.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a mărturisit că secretul frumuseții nu stă în operații estetice, așadar nici nu a confirmat, nici nu a informat faptul că ar fi suferit vreo operație până la vârsta de 49 de ani.

„Secretul frumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic.

În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, a povestit Loredana Groza într-o emisiune TV, informează cancan.ro.

 

 

 

ADVERTISEMENT