Life

Loredana Groza, o nouă schimbare de look. Cântăreața arată mai tânără cu ani buni

Loredana Groza a apelat iarăși la specialiști pentru a se simți mai bine în pielea ei. Vedeta a făcut o schimbare minoră, dar care are un efect benefic.
13.07.2022 | 18:33
Loredana Groza o noua schimbare de look Cantareata arata mai tanara cu ani buni
Loredana Groza, o nouă schimbare de look. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a suferit o nouă schimbare de look. Artista de muzică ușoară a postat imagini cu noua sa înfățișare pe rețelele de socializare.

Cum arată acum Loredana Groza, după schimbarea de look suferită

Loredana Groza este adepta părului blond, aceasta fiind culoarea care a consacrat-o. Aceasta a decis să facă o mică schimbare de look, în ceea ce privește podoapa sa capilară.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, Loredana Groza nu a renunțat la pletele sale blonde, dar a reușit să arate mai tânără cu ajutorul acestei tunsori.

Vedeta și-a mai scurtat puțin din păr și are acum un blond platinat, care o face să pară mai tânără.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza s-a lăudat pe rețelele de socializare cu noua sa înfățișare, unde a postat mai multe fotografii.

Nou look Loredana Groza
Cum arată acum Loredana Groza. Nou look al vedetei. Foto: Instagram – colaj Fanatik

Ce spunea Loredana Groza despre operațiile estetice

Loredana Groza a primit multe critici pentru aspectul său fizic, fiind numeroși oameni care au spus că aceasta a apelat la mai multe intervenții estetice.

ADVERTISEMENT

Inclusiv anumiți specialiști au comentat că vedeta are mai multe operații estetice.

Totuși, Loredana Groza nu a confirmat niciodată aceste zvonuri, ba chiar le-a respins viguros, spunând că nu a apelat la nicio intervenție de înfrumusețare.

„Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e.

ADVERTISEMENT

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație…

E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta”, a declarat vedeta pentru Viva.

ADVERTISEMENT