Life

Loredana Groza, petrecere de pomină la 51 de ani. Cum s-a distrat celebra cântăreață

Loredana Groza împlinește pe 10 iunie frumoasa vârstă de 51 de ani pe care a sărbătorit-o deja în avans. Renumita artistă de muzică ușoară a organizat o petrecere de la care nu au lipsit prietenii și voia bună.
10.06.2021 | 19:00
Loredana Groza petrecere de pomina la 51 de ani Cum sa distrat celebra cantareata
Loredana Groza, petrecere de pomină la 51 de ani. Cum s-a distrat celebra cântăreață. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Jurata de la X Factor s-a bucurat de o petrecere de pomină, unde s-a distrat pe ritmuri de manele alături de persoane importante din showbiz-ul românesc, printre care se numără Ema Uta, supranumită Regina Machiajului.

Celebra cântăreață a făcut furori datorită ținutei spectaculoase purtate. Blondina este deja cunoscută pentru stilul ei vestimentar nonconformist, așa că era de așteptat să epateze la propria aniversare, unde a purtat o ținută ce i-a pus  formele în valoare.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza, la ceas aniversar. Ținuta purtată de îndrăgita artistă la împlinirea a 51 de ani

Vedeta de la Antena 1 a ales pentru ziua cea mare un body galben destul de decupat, o geacă din piele neagră și pantaloni mulați.

Loredana Groza a atras toate privirile, sărbătorita având parte de toată atenția din lume la împlinirea vârstei de 51 de ani, vârstă pe care ce-i drept, nu o arată absolut deloc.

ADVERTISEMENT

Prietenii și apropiații juratei de la X Factor au avut grijă să-i aducă zâmbetul pe buze încă de la primele ore ale dimineții. Nici fani nu au uitat de această zi specială și au asaltat-o cu cele mai frumoase urări.

„La mulți ani, regino!”, este mesajul lăsat de Ema Uta pe Instagram, pentru ziua de naștere a Loredanei Groza, pe fundal auzindu-se piesa „Fericire”, lansată de vedetă împreună cu 10 maneliști.

ADVERTISEMENT

Sărbătorita i-a răspuns imediat prietenei sale și a distribuit pe social media clipurile distribuite de celebrul make-up artist. „Te iubesc!”, este replica lăsată de frumoasa cântăreață pe rețelele de socializare.

„La mulți ani, diva mea”, i-a transmis Cătălin Botezatu, alături de o imagine realizată în urmă cu câteva zile într-un club din București, unde Loredana Groza a întreținut atmosfera.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza, carieră de peste 35 de ani în industria muzicală

Frumoasa blondină este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate artiste din țara noastră. Vedeta de la Antena 1 are o carieră în spate de peste 35 de ani, deși a făcut primii pași în muzică încă de la vârsta de 3 ani.

S-a făcut remarcată la concursul „Steaua Fără Nume”, pe care l-a și câștigat în 1986, pe când avea doar 16 ani. Mai târziu a luat Marele Premiu la „Festivalul de la Mamaia”, moment în care cariera sa a luat un avânt remarcabil.

A scos numeroase albume, dar a jucând și în filme și seriale românești, printre care se numără: „A doua cădere a Constantinopolului”, „Modigliani”, „Minte-mă frumos”, „Daria, iubirea mea” sau „Inimă de țigan”.

Totodată, Loredana Groza a fost jurat în emisiuni precum „Vocea României” și „Cântă acum cu mine”. În plus, a fost protagonistă în spectacolele de musical „Mamma Mia!” și „We Will Rock You”. Acum este jurat la X Factor.

ADVERTISEMENT