Life

Loredana Groza, sumă uriașă pentru apariția în Playboy. Dan Capatos a dezvăluit câți bani a primit vedeta

Loredana Groza a fost una dintre primele vedete autohtone care au apărut pe coperta revistei pentru adulți Playboy, dovadă că încă sunt curiozități legat de banii pe care i-a încasat.
28.12.2021 | 18:55
Loredana Groza suma uriasa pentru aparitia in Playboy Dan Capatos a dezvaluit cati bani a primit vedeta
Loredana Groza, sumă fabuloasă pentru apariția în Playboy. Pentru câți bani a pozat artista. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumita cântăreață și jurată a emisiunii X Factor a primit o sumă uriașă în urmă cu 21 de ani, negociind foarte bine contractul, mai ales că revista aniversa un an pe piața de la noi.

Dan Capatos, care lucra la momentul respectiv la cel mai cunoscut brand din întreaga lume, în calitate de șef de redacție, a dezvăluit câți bani a primit vedeta de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Loredana Groza a acceptat să pozeze goală la scurt timp după ce a devenit mamă pentru suma de 13.000 de euro. Frumoasa blondină avea 30 de ani la momentul respectiv.

Loredana Groza, sumă fabuloasă pentru apariția în Playboy. Pentru câți bani a pozat artista

„Plaja era de la 1.000 la 30.000 în funcție de notorietate. Eu am fost la Playboy între anii 2000 și 2004. (…) Cel mai mult luase Loredana, până atunci, 13.000”, a dezvăluit Dan Capatos în podcast-ul lui Codin Maticiuc.

ADVERTISEMENT

Negocierile au durat aproximativ 6 luni, dar în cele din urmă rezultatele au fost unele pe măsură. Fotografiile au fost realizate atât în București, cât și la o mănăstire din Grecia.

Biserica părea abandonată în imagini, însă în realitate călugării erau în livadă, culegeau măsline. Artista a stabilit un record de tiraj în anul 2000 și anume 143.500 de exemplare.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza, depășită de Andreea Antonescu. Ce sumă a primit pentru Playboy

Prezentatorul de la Antena Stars a mai subliniat faptul că onorariul cântăreței în vârstă de 51 de ani a fost depășit de Andreea Antonescu, care a pozat pentru revistă imediat ce a împlinit 18 ani.

Jumătatea trupei Andre este cea care deține recordul pentru cea mai mare sumă primită. Este vorba de 30.000 de euro, deși inițial ceruse 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Aveam un top. Îi întrebam pe cititori pe cine vor să vadă în paginile revistei. Primele trei nu erau niciodată accesibile, pentru că erau Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Andreea Raicu.

Pe locul 4 întotdeauna era Andreea Antonescu, care nu avea 18 ani. Tu înțelegi cum erau cititorii? Sute de mii de voturi. Când Andreea a împlinit 18 ani eu am fost desemnat să încep negocierile.

Ea fugise de acasă… a zis că fără 50.000 nu vrea. Notorietatea ei era uriașă și știa pe ce se bazează. Două săptămâni m-am ținut de capul ei. Am reușit să cobor la 30.000, recordul”, a completat Dan Capatos.

ADVERTISEMENT