Life

Loredana Groza, sărutări fierbinți cu Cornel de la Vunk! Ce au făcut cei doi, în văzul tuturor, pe scenă

Loredana Groza, sărutări fierbinți cu Cornel Ilie de la Vunk! Ce au făcut cei doi în văzul tuturor. Totul s-a întâmplat chiar pe scenă.
29.12.2022 | 18:11
Loredana Groza sarutari fierbinti cu Cornel de la Vunk Ce au facut cei doi in vazul tuturor pe scena
Loredana Groza, sărutări fierbinți cu Cornel de la Vunk Foto Colaj Fanatik / Facebook / Loredana Groza
ADVERTISEMENT

Loredana Groza, sărutări fierbinți cu Cornel de la Vunk! Artista și cântărețul au surprins pe toată lumea. Ce au făcut cei doi pe scenă, în văzul tuturor.

Loredana Groza, sărutări fierbinți cu Cornel de la Vunk

Loredana Groza a urcat pe scenă alături de Cornel Ilie de la Vunk, în cadrul unui spectacol de musical. Cei doi chiar au ajuns să se sărute pe scenă, în văzul tuturor, iar artista chiar purta o rochie de mireasă.

ADVERTISEMENT

Spectacolul a avut loc la Sala Palatului și a avut și alți invitați de seamă, printre care și Horia Brenciu.

„Mamma Mia, prima seară. Diseară, la 19:00, plecăm pe insulă, din nou”, a scris Cornel Ilie de la Vunk pe Facebook, acolo unde a mai postat și mai multe imagini.

ADVERTISEMENT

Și Horia Brenciu a vorbit pe rețelele de socializare despre acest lucru și a postat o imagine alături de colegii său din musical, unde a transmis și că a doua reprezentație a spectacolului Mamma Mia a fost sold out, toate biletele fiind vândute.

„3 tați și-un musical, Mamma Mia! Astăzi, a doua reprezentație, SOLD OUT! Mulțumim tuturor celor care au făcut din acest musical evenimentul finalului de an 2022”, a scris și Horia Brenciu.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza, sărut pătimaș cu Cătălin Botezatu

Dar acesta nu este singurul sărut pătimaș pe care l-a avut Loredana Groza cu un alt bărbat celebru.

Dacă în cazul lui Cornel Ilie totul s-a întâmplat în cadrul unui spectacol, nu același lucru se poate spune despre sărutul Loredanei Groza cu Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au sărutat cu patimă chiar de ziua creatorului de modă, la începutul lunii decembrie.

„După cum știu toți prietenii, Cătălin a trecut prin multe în viață și uite-l! Suntem frumoși, tineri, sănătoși și liberi! Orice ar fi, nu te opri! Știu că tu nu te oprești, orice ar fi!”, a spus Loredana Groza la adresa lui Cătălin Botezatu, în timp ce se afla pe scenă.

ADVERTISEMENT