Life

Loredana Groza, schimbare îndrăzneață înainte de premiera România are roast. Cum arată artista acum

Loredana Groza are un nou proiect la Antena 1 pentru care a făcut o schimbare radicală de look. Celebra artistă le-a arătat fanilor din social media cum arată acum.
30.04.2022 | 18:03
Loredana Groza schimbare indrazneata inainte de premiera Romania are roast Cum arata artista acum
Loredana Groza, schimbare înainte de premiera România are roast. Ce a făcut solista. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața în vârstă de 51 de ani are un stil excentric și nonconformist, iar de această dată a făcut o nouă schimbare îndrăzneață. Vedeta a renunțat la culoarea părului care a consacrat-o de-a lungul carierei sale muzicale.

Loredana Groza, schimbare înainte de premiera România are roast. Ce a făcut solista

Loredana Groza a recurs la o schimbare de look impresionantă. Îndrăgita jurată de la X Factor s-a vopsit roșcată înainte de premiera emisiunii România are roast, unde este moderatoare alături de comediantul Micutzu.

ADVERTISEMENT

„Sărbătoresc Ziua Muncii prin muncă. La filmare pentru noul meu show”, a scris artista pe contul de Instagram.

„Cam așa arată cabina de la filmări”, a mai adăugat Loredana Groza pe InstaStory, unde le-a arătat fanilor mai multe obiecte vestimentare și încălțăminte.

ADVERTISEMENT

Vedeta a distribuit câteva imagini cu noul aspect, care a fost primit foarte bine de internauți. Fanii i-au lăsat numeroase mesaje și aprecieri, deși sunt și persoane care sunt de părere că blondul o prinde cel mai bine.

„Felicitări pentru schimbare”, „Te rog să nu te aprinzi fată cu părul de foc”, „Wow, ce frumusețe” sau „Superbă”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de oameni în online după schimbarea solistei.

ADVERTISEMENT
Loredana Groza, roșcată
Loredana Groza s-a vopsit roșcată. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Loredana Groza, în echipa de la România are roast

Emisiunea România are Roast are premiera în data de 11 mai 2022, de la ora 20:30. Show-ul îi aduce în prim-plan pe cei mai cunoscuți stand-upperi ai momentului, printre care se numără: Maria Popovici și soțul său, Mincu, Cristi Popesco sau Dan Frînculescu.

De asemenea, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță nu vor lipsi de la Antena 1, show care aduce o confruntare și o luptă spectaculoasă pentru un premiu de 10.000 de lei în fiecare ediție.

ADVERTISEMENT

Mai exact, reality show-ul este împărțit în două echipe: Pârșii circumspecți și Marmotele vesele. Căpitanul primului grup este Cosmin Nedelcu, în timp ce al doilea este condus de Cătălin Bordea.

ADVERTISEMENT