Life

Loredana Groza, scumpă la evenimente. Suma uriașă pe care o cere pentru un spectacol

15.09.2020 | 15:36
Loredana Groza scumpa la evenimente Suma uriasa pe care o cere pentru un spectacol
ADVERTISEMENT

Loredana Groza se numără printre artistele frumoase și talentate din industria muzicală, motiv pentru care cei care o doresc la evenimente nu trebuie să se uite la bani. Frumoasa cântăreață cere o sumă uriașă, mai exact echivalentul unui autoturism.

Celebra artistă vine însoțită la concerte și spectacole de band-ul său, suma colosală pe care o primește fiind ulterior împărțită. Așadar, jurata de la X Factor este campioana câștigurilor pentru un singur show electrizant de 45-60 de minute.

ADVERTISEMENT

Potrivit sprezza.ro, Loredana Groza încasează la fiecare eveniment aproximativ 12.500 de euro, o mică avere pentru un om de rând. Suma pentru un singur recital poate crește în special în perioada sărbătorilor de iarnă și poate ajunge lejer și la 15.000 de euro.

Loredana Groza cere o sumă uriașă la concerte și spectacole

Blondina nu este singurul artist de la noi din țară care încasează sume colosale în urma spectacolelor. Așa se face că Horia Brenciu și Ștefan Bănică Jr. primesc la rândul lor peste 10.000 de euro atunci când sunt invitați la tot felul de evenimente.

ADVERTISEMENT

Delia Matache, jurata de la „iUmor”, se află și ea în topul artiștilor care încasează sume uriașe în urma concertelor. Sursa menționată mai arată că frumoasa cântăreață semnează contracte de circa 12.000 de euro, în timp ce Vița de Vie și VH2 cer câte 3.500 de euro.

Loredana Groza, apariții incendiare și piese cu mii de vizualizări

Loredana Groza este în lumina reflectoarelor de ani buni. Are o carieră de succes în spate datorită melodiilor, show-urilor electrizante, dar și mulțumită firii sale nonconformiste. Îndrăgita artistă în vârstă de 50 de ani arată impecabil și poate fi confundată ușor cu o tânără și asta pentru că știe să-și pună în valoare calitățile.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de emisiuni TV diva este o apariție de zile mari, la fel și legat de melodii. La începutul acestuia an cântăreață a fost „interzisă” pe Youtube după ce a lansat o piesă al cărei videoclip conține scene în care protagoniștii se dezbracă.

Mai mult decât atât, vedeta apare îmbrăcată în lenjerie intimă, însă Loredana Groza a explicat că nu înțelege motivul pentru care melodia a fost restricționată. Ea este de părere că tinerii trebuie să învețe educație sexuală încă de la o vârstă foarte fragedă.

ADVERTISEMENT

„Nu știu de ce s-a pus această restricție, pentru că este artă, nu este absolut nimic ieșit din tiparele normalității. Și cred că de la vârsta de 14 ani trebuie să înveți cel mai mult despre sex, mai ales în ziua de azi, în care tinerii și copiii au acces la lucruri foarte grave și foarte nepotrivite pentru vârsta lor.

Ei au cel mai mult nevoie să învețe să iubească cu adevărat și să aprecieze o relație așa cum trebuie”, a explicat renumita cântăreață într-o intervenție telefonică la Europa FM, relatează stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT