ADVERTISEMENT
Life

Loredana Groza, secretul unei căsnicii de durată. Trucurile la care a apelat celebra cântăreață

Autor: Alexa Serdan | 25.09.2020 | 12:39
Loredana Groza, secretul unei căsnicii de durată. Trucurile la care a apelat celebra cântăreață
Loredana Groza, ipostază incendiară pe Instagram. Ținuta care îi pune formele în evidență. Sursa foto: Instagram.com

Loredana Groza este extrem de discretă când vine vorba despre viața sa personală și rar vorbește despre familia sa. Căsătorită încă de la vârsta de 28 de ani, celebra cântăreață a dezvăluit care este secretul unei căsnicii de durată, ea fiind măritată de 22 de ani.

ADVERTISEMENT

Jurata emisiunii de talent X Factor a dezvăluit trucurile la care a apelat de-a lungul anilor pentru a menține flacăra iubirii aprinse. Frumoasa blondină este o mamă devotată și o soție ideală, vedeta reușind cu succes să îmbine cariera și viața de familie cu mare succes.

Renumita artistă este de părere că secretul unei relații de lungă durată constă în încredere, relaxare și degajare. Totodată, Loredana Groza susține că este extrem de important ca partenerii să aibă spațiu și să nu se simtă controlați la orice pas.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza, despre secretul unei căsnicii de 22 de ani

De asemenea, jurata de la Antena 1 a precizat într-un interviu acordat okmagazine.ro că nu este o persoană geloasă, acest lucru fiind important într-o relație amoroasă.

Se pare că nici soțul vedetei, producătorul de film Andrei Boncea nu este gelos pentru că nu este deloc afectat de complimentele pe care le primește Loredana Groza din partea fanilor săi bărbați.

ADVERTISEMENT

„Încerc să fiu o mamă bună, chiar dacă mi se pare cel mai greu lucru pe lumea asta! În fiecare zi învăț și încerc să devin acea mamă pe care fiecare copil și-o dorește.

Uneori reușesc, alteori nu, dar important este că îmi doresc și am o fată pe care o ador și încerc să o fac fericită, și de aceea pentru mine acest rol nu e tocmai simplu.

ADVERTISEMENT

Atunci când sunt acasă, las deoparte toate problemele legate de carieră și încerc să mă dedic familiei mele, atât cât îmi permite timpul. Gătesc, fac curat, sunt gospodina ideală. (râde) 

Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă.

ADVERTISEMENT

Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a dezvăluit Loredana Groza, potrivit sursei menționate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!