Life

Loredana Groza și-a surprins fanii cu ultima filmare postată pe internet. Nimeni nu se aștepta să apară în această ipostază

Loredana Groza a lăsat preț de câteva ore aparițiile provocatoare și a apărut într-o ipostază greu de imaginat pentru unii dintre fanii ei.
05.10.2021 | 23:51
Loredana Groza sia surprins fanii cu ultima filmare postata pe internet Nimeni nu se astepta sa apara in aceasta ipostaza
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a lăsat imaginile care îți taie răsuflarea, după o zi petrecută la sala de fitness. Artista și-a surprins complet fanii cu ultima filmare de pe Internet.

Nimeni nu se aștepta să apară în această ipostază! Loredana Groza a lăsat muzica pe plan secund și a trecut în bucătărie, unde s-a echipat ca la carte pentru a pregăti cina.

ADVERTISEMENT

Jurata de la X Factor demonstrează că este o gospodină desăvârșită, care ține cont de normele de igienă atunci când se apucă de gătit.

Loredana Groza, ipostază neașteptată. Cum a apărut cântăreața în bucătărie

Echipată cu un șorț roz, cu părul strâns și cu o bonetă roșie cu buline, Loredana Groza le-a arătat tuturor că se pricepe de minune când vine vorba de preparare culinare tradiționale.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta cântăreață s-a apucat să facă varză călită, dar nu oricum, ci cu carne de la țară pe care singură a pârlit-o în propria bucătărie, cu ajutorul unui lămpi cu gaz.

„Rățușcă de țară și o să fac varză călită, varză de anul asta. O pârlesc puțin, o epilez (râde). Rața e, de fapt, rățoi… mai mișto.

ADVERTISEMENT

Așa că am pus rățoiul cu picioarele sus și acum îl voi înveli. Am pus măr, ceapă, usturoi și îl las o oră jumătate la cuptor și îl mai răsucesc de pe o parte pe alta, ca la plajă.

După aceea venim cu varza. Doamne ajută… măi, băiatule, stai cuminte. Rățoiul s-a rățoit cât a vrut el, dar de acum îl învelesc în această varză călită”, a spus Loredana Groza pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Loredana Groza, în bucătărie
Loredana Groza, în bucătărie. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Loredana Groza, de la imaginile provocatoare… în bucătărie

Jurata emisiunii X Factor nu apare prea des într-o asemenea ipostază, în ultima perioadă ea fiind luată în vizor pentru imaginile provocatoare pe care le afișează în ciuda faptului că deja are 51 de ani.

Vedeta a putut fi urmărită la cratiță și în show-ul culinar „Chefi la cuțite”, unde a fost invitată la audițiile pe nevăzute. A făcut senzație cu un pui indian, dar și cu un spectacol pe cinste.

Loredana Groza le-a cântat juraților de la Antena 1, care au avut ocazia să se mai relaxeze puțin în timpul filmărilor, care uneori durează chiar și mai bine de 10 ore pe zi.

ADVERTISEMENT