Life

Loredana Groza și Adrian Minune, imagini virale pe internet. „Cred că îi place de tine”

Loredana Groza s-a filmat alături de Adrian Minune și a publicat imaginile pe internet. Cum s-au afișat cei doi și care a fost reacția urmăritorilor?
27.04.2022 | 12:40
Loredana Groza si Adrian Minune imagini virale pe internet Cred ca ii place de tine
Loredana Groza s-a filmat împreună cu Adrian Minune. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a intrat din nou în atenția publicului după ce a publicat în mediul online un videoclip în care apare alături de Adrian Minune. Cei doi au luat împreună masa în oraș, iar fanii au observat apropierea dintre ei.

Cum s-au filmat Loredana Groza și Adrian Minune? Artista a făcut publice imaginile

În urmă cu câteva săptămâni, Loredana Groza și Adrian Minune s-au fotografiat împreună în Dubai. Imaginea i-a luat prin surprindere pe fanii celor doi artiști. Atunci, Lori purta o ținută provocatoare, iar cântărețul o ținea pe aceasta de picior.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Recent, Loredana Groza și Adrian Minune s-au reîntâlnit și nu au ratat ocazia de a se filma împreună. Ei au fredonat o melodie în limba engleză și au părut destul de apropiați.

Artista l-a scos repede din încurcătură pe celebrul interpret de manele. Adrian Minune nu cunoștea versurile piesei, iar Loredana a improvizat pe moment.

ADVERTISEMENT
@loredanagrozaofficial 🥰 @adriansimionescu47 #loredana #lori #fy #fyp ♬ original sound – Loredana

Aflați într-un restaurant, cei doi artiști erau îmbrăcați lejer. Loredana Groza a optat pentru un machiaj simplu, care să nu iasă în evidență, semn că se simte în pielea ei și nu se teme să se arate cât mai naturală.

Cum au reacționat fanii Loredanei Groza atunci când au văzut imaginile cu Adrian Minune?

Fanii au reacționat imediat în secțiunea de comentarii a videoclipului, astfel, dacă unii i-au admirat, au fost și persoane care i-au spus Loredanei că Adrian Minune pare interesat de ea.

ADVERTISEMENT

„Cred că îi place de tine”, i-a transmis un urmăritor.

„Se vede clar că e o femeie modestă și nu are aere, iubește orice gen de muzică și apreciază vocea bună”, a scris altcineva.

Loredana Groza a dat de înțeles că s-a despărțit de soțul său

Încă de anul trecut au apărut zvonuri conform cărora Loredana Groza și Andrei Boncea ar fi ajuns la divorț după mai bine de două decenii de căsnicie. Artista este discretă atunci când vine vorba de viața ei personală și nu a comentat în niciun fel aceste informații.

ADVERTISEMENT

De Paște, Loredana Groza a fost la slujba de Înviere pentru a lua Sfânta Lumină. Vedeta s-a fotografiat alături de fratele și fiica ei, soțul acesteia lipsind cu desăvârșire din imagine.

ADVERTISEMENT