Life

Loredana Groza și Micutzu, schimb de replici la România are roast: ”O femeie se uită la mâini și la nas”

Loredana Groza și Micutzu s-au contrat la România are roast, emisiune moderată de celebrul comediant și actor din Băieți de oraș. Ce și-au spus cei doi.
16.06.2022 | 08:54
Loredana Groza si Micutzu schimb de replici la Romania are roast O femeie se uita la maini si la nas
Loredana Groza și Micutzu, contre la România are roast. Ce discuție au purtat cei doi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreața și prezentatorul de la Antena 1 au avut un schimb de replici pe micile ecrane. Discuția a plecat chiar în timp ce comediantul îl prezenta pe unul dintre concurenții show-ului difuzat în fiecare miercuri.

Loredana Groza și Micutzu, contre la România are roast. Ce discuție au purtat cei doi

Loredana Groza a întreținut atmosfera de la România are roast, unde cele două echipe, Pârșii circumspecți și Marmotele vesele, se întrec în tot felul de glume. Frumoasa blondină a știut cum să se facă simțită.

ADVERTISEMENT

„O audiție specială, un om care îl înlocuiește pe Nelu Cortea, pentru că am zis că în loc de burtă vrem un nas, Mane Voicu. Este un om care face stand-up comedy, este un bărbat singur”, a spus Micutzu, scrie observatornews.ro.

Vedeta nu s-a putut abține și a comentat faptul că Nelu Cortea a fost înlocuit de Mane Voicu. Prezentarea actorului avea să fie întreruptă de îndrăgita artistă, care a avut un schimb de replici cu renumitul comediant.

ADVERTISEMENT

„Cu nasul ăla, scuză-mă că întrerupt, o să își găsească… O femeie se uită la mâini și la nas”, a completat Loredana Groza, mai arată sursa menționată mai devreme.

„Se pare că o să-ți găsești”, a mai adăugat prezentatorul de la Antena 1, care a vrut să știe care este motivul pentru care cântăreața spune acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Ești curios? Și tu ai un nas mișto. Se pare că extremitățile întotdeauna se arată una pe alta. Adică dacă ai extremități deosebite, înseamnă că sunt deosebite extremitățile”, a completat cântăreața.

„Mane, ai niște extremități deosebite. Felicitări, bravo! Sperăm să te simți bine, deja te simți puțin jenat ceea ce e perfect, chiar trebuie să fii inconfortabil”, a concluzionat gazda show-ului.

ADVERTISEMENT

România are roast, o emisiune de umor

România are roast este emisiunea care îi trimite pe comedianți prin țară, prin diferite locuri pentru a afla obiceiurile. Ulterior, cele două echipe revin în platoul show-ului de la Antena 1 unde concurează pentru un premiu.

Fiecare ediție pune la bătaie suma de 10.000 de lei. Până acum atât Pârșii, cât și Marmotele au strâns sumele de 25.000 de lei.

ADVERTISEMENT