Life

Loredana Groza și Smiley, anunț surpriză pentru fani: “Pregătim un moment foarte tare”

Loredana Groza și Smiley s-au filmat împreună cu doar câteva zile înainte de concertul caritabil programat pentru ziua de naștere a renumitei cântărețe.
08.06.2022 | 16:05
Loredana Groza si Smiley anunt surpriza pentru fani Pregatim un moment foarte tare
Loredana Groza și Smiley, la repetiții. Cum au apărut înainte de concertul caritabil din 10 iunie. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Jurata de la X Factor și prezentatorul de la Românii au talent vor urca pe aceeași scenă în data de 10 iunie, zi în care frumoasa blondină împlinește vârsta de 52 de ani. Cei doi cântă în cadrul unui eveniment caritabil dedicat copiilor internați în Spitalul de Pediatrie din Pitești.

Loredana Groza și Smiley, la repetiții. Cum au apărut înainte de concertul caritabil din 10 iunie

Loredana Groza și Smiley au făcut un anunț surpriză pentru toți fanii lor, dar mai ales pentru cei care au cumpărat bilete la concertul caritabil stabilit pentru ziua de naștere a artistei. Cei doi s-au filmat la ultimele repetiții.

ADVERTISEMENT

„Nu am doar o zi, am și repetiții la ziua mea. Și nu cu oricine, ci cu Smiley… pregătim un moment foarte tare și nu întâmplător concertul acesta este unul caritabil. 

Îți mulțumesc mult că vii să susții această cauză, mai ales că este vorba de Spitalul de Pediatrie din Pitești. Îți mulțumim și toți copiii îți mulțumesc deja și poate mergem într-o zi acolo, împreună”, a spus cântăreața pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Facem repetiție pentru ziua Loredanei. Cum e, mă, să ai ziua ta și să faci repetiție pentru ziua ta. Ne vedem pe 10 iunie”, a completat prezentatorul de la Pro TV.

Cei doi artiști vor urca pe scenă la Fratelli Studios din București și vor avea alături și alte vedete autohtone, printre care se numără: Connect-R, Oana Sîrbu, Cosmin Natanticu, Nadir și Cuza de la Noaptea Târziu.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza donează banii strânși Spitalului de Pediatrie din Pitești

În urma evenimentului, Loredana Groza va dona întreaga sumă strânsă din vânzarea biletelor către Asociația Medici pentru Români care se ocupă cu proiectul de reabilitare a etajului 6 al spitalului din Pitești, de unde este originar Smiley.

Vedeta a ales să facă acest lucru din cauza problemelor cu care se confruntă sistemul medical românesc și a condițiilor precare din unitățile din întreaga țară.

ADVERTISEMENT

„Când am aflat de proiectul celor de la Medici pentru România, mi-am dorit să mă implic – așa a apărut și ideea acestui concert, care este foarte aproape de sufletul meu. Biletele s-au vândut rapid.

Îi încurajez pe cei care vor să vină vinerea aceasta să îmi spună în persoană și să susțină un proiect de care România are mare nevoie să își cumpere biletele cât mai curând, cât mai sunt încă disponibile”, a declarat vedeta de la Antena 1 pentru gandul.ro.

ADVERTISEMENT