Life

Loredana Groza șochează din nou! Cum s-a pozat de data aceasta cântăreața

07.05.2021 | 17:20
Loredana Groza socheaza din nou Cum sa pozat de data aceasta cantareata
ADVERTISEMENT

Loredana Groza șochează din nou cu aparițiile sale incendiare de pe rețelele de socializare. Cântăreața în vârstă de 50 de ani nu se dezminte și se pozează în cele mai provocatoare și indecente ipostaze. 

Blondina este în centrul atenției de ceva vreme prin prisma fotografiilor sale, în care lasă la vedere foarte multă piele fie că este vorba de ținute de stradă, fie că se pozează acasă. Vedeta se simte bine în propria piele și are foarte mare încredere în ea.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă are fotografii demne de reviste și știe cum să se joace cu imaginația bărbaților. Loredana Groza nu mai este de mult o apariție simplă și modestă, ea fiind tot mai nonconformistă și mai ieșită din tipar în ultima vreme.

Loredana Groza, apariție incendiară. Cum au reacționat fanii

Loredana Groza s-a pozat în această dimineață în lenjerie intimă, de parcă ar face reclamă. Imaginea realizată pe scările din propria casă au intrat imediat în atenția fanilor, care au apostrofat-o pentru lejeritatea cu care pozează la această vârstă.

ADVERTISEMENT

Decolteul generos lăsat la vedere de blondină a fost cel mai comentat, internauții fiind de părere că a început să-l expună tot mai mult.

Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile când a apărut într-o rochie de un roșu aprins, care i-a pus în valoare bustul generos, foarte mult scos în evidență într-un selfie.

ADVERTISEMENT
Loredana Groza, cu decolteul la vedere
Loredana Groza, cu decolteul la vedere. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„S-a terminat șmecheria la Loredana”, „O femeie frumoasă și deșteaptă și misterioasă nu se dezbracă la 50 de ani”, „Și-a pierdut mințile de tot”, „Doamne ferește!”, „Degeaba are vârsta pe care o are!”

„Mă uimește pe zi ce trece”, „Ce ai ajuns… păcat”, „La o anumită vârstă nu îți mai etalezi atât de vulgar bijuteriile familie pentru că îți pierzi demnitatea… sau te egalezi cu Loredana Chivu”, sunt comentariile lăsate de fani.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea fotografiile recente de pe Instagram au adunat un număr foarte mare de aprecieri. Peste 11.300 de oameni au înroșit butonul de like.

ADVERTISEMENT