Life

A divorțat Loredana Groza de soțul ei, Andrei Boncea? Cum a fost surprinsă jurata de la X Factor

Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea, au divorțat? Un detaliu i-a făcut pe fanii juratei de la X Factor să-și pună întrebări. Iată cum a fost surprinsă artista.
07.01.2022 | 17:28
A divortat Loredana Groza de sotul ei Andrei Boncea Cum a fost surprinsa jurata de la X Factor
A divorțat Loredana Groza de soțul ei, Andrei Boncea? Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

În ultima vreme au apărut zvonuri cum că Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea, ar fi divorțat. Un detaliu care i-a scăpat din vedere cântăreței i-a făcut pe internauți să intre la bănuieli.

Jurata de la X Factor este căsătorită de peste două decenii cu partenerul ei de viață și au împreună o fiică, Elena Boncea.

ADVERTISEMENT

Artista a fost întotdeauna discretă în legătură cu viața personală. Loredana Groza nu a declarat până acum că s-ar fi despărțit de soțul ei.

Loredana Groza și Andrei Boncea, soțul ei, au au divorat?

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și are o carieră de peste trei decenii în industria muzicală. Deși este cunoscută și postează des pe rețelele sociale, artista nu vorbește foarte des despre viața personală.

ADVERTISEMENT

Recent, au apărut zvonuri  potrivit cărora Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea, ar fi divorțat. Interpreta nu a abordat subiectul, însă un detaliu a dat-o de gol în mediul online.

Vedeta și câștigătorul X Factor 2021, Nick Casciaro, au mers la munte de sărbători, unde au cântat împreună. În fotografiile postate pe rețelele sociale, artista nu are verigheta pe deget.

ADVERTISEMENT

Joi seara, cei doi au cântat din nou la un local din Capitală, unde au făcut senzație și au dansat împreună. fiind foarte apropiați.

Soțul Loredanei, Andrei Boncea, ar avea o iubită, potrivit redacția.ro, însă momentan nu au apărut informații despre presupusul divorț de cântăreață.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Cine este Andrei Boncea

Andrei Boncea și Loredana Groza sunt căsătoriți din 1998 și au împreună o fiică, Elena.

Soțul juratei de la X Factor este producător de film și televiziune. Are la activ mai multe producții cinematografice, printre care „Supraviețuitorul”, „Fire and Ice: Cronica Dragonilor” sau „Garcea și oltenii”.

Andrei Boncea a participat, în calitate de producător, la mai multe producții internaționale realizate în România, cum ar fi „Amen” (în regia lui Costa Gavras), „Callas Forever”, (Franco Zeffirelli), „Modigliani” (Mick Davis).

În plus, a colaborat și la producția filmului „Joyeux Noël”, regizat de Christian Carion. Filmul a fost nominalizat la Oscar în 2006 pentru film străin.

În urmă cu ceva timp, Loredana a vorbit despre căsnicia cu soțul ei și a declarat că este foarte important să nu existe gelozie între parteneri.

„Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă.

Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc.”, spunea cântăreața.

ADVERTISEMENT