Life

Loredana Groza, surpriză de la Vali Vijelie de ziua ei. Cum i-a urat „La mulți ani”

Loredana Groza a primit o surpriză de la Vali Vijelie de ziua ei. Artistul i-a făcut o urare muzicală vedetei, care împlinește astăzi vârsta de 52 de ani.
10.06.2022 | 13:01
Loredana Groza surpriza de la Vali Vijelie de ziua ei Cum ia urat La multi ani
Loredana Groza, surpriză de la Vali Vijelie de ziua ei. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Loredana Groza împlinește astăzi vârsta de 52 de ani. Vedeta a primit mai multe urări de la prietenii săi, iar printre ei s-a aflat și Vali Vijelie.

Vali Vijelie, urare specială pentru Loredana Groza

Artistul a decis să îi facă o urare specială Loredanei Groza, de ziua ei, și i-a făcut o surpriză muzicală. Artistul a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care îi urează toate cele bune artistei de muzică ușoară, cu care a avut numeroase colaborări în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Vali Vijelie se afla alături de mai mulți prieteni și după ce a făcut urările Loredanei Groza, au cântat cu toții „La mulți ani”.

„Vrem să-ți spunem și noi cu toții la mulți ani, sănătate, fericire.

Să ai parte de bucurii, să-ți împlinească Dumnezeu toate dorințele”, a spus Vali Vijelie pe social media.

ADVERTISEMENT
Vali Vijelie
Vali Vijelie. Foto: Colaj Fanatik / Instagram

Cum își petrece Loredana Groza ziua de naștere

În acest an, Loredana Groza face un gest caritabil chiar de ziua ei. Artista susține un concert alături de Smiley pentru a strânge bani pentru Spitalul de Pediatrie din Pitești.

„E 10 iunie din nou…A mai trecut un an din viața mea.. un an plin de întâmplări frumoase, alături de voi necontenit!

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc pentru dragostea și loialitatea voastră. De ziua mea va dăruiesc concertul “Cântece pentru prieteni” în seara asta”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Concertul caritabil are loc în București, dar banii strânși vor merge în Pitești, acela fiind orașul natal al lui Smiley, după cum a dezvăluit chiar Loredana Groza, care a transmis că a primit foarte multe întrebări referitoare la acest subiect al orașului ales.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei vreau să-i mulțumesc lui Smiley, care a venit cu tot dragul. Pregătim un moment foarte tare și nu întâmplător, concertul ăsta este un concert caritabil și îți mulțumesc foarte tare că ai venit. 

Toată lumea m-a întrebat ‘De ce Spitalul din Pitești?’, pentru că Smiley e din Pitești”, a spus Loredana într-un clip postat pe Instagram.

Loredana Groza a transmis că tot ceea ce își dorește de ziua ei în acest an este ca oamenii să cumpere bilete la concertul din Pitești deoarece toate câștigurile vor fi donate spitalului, pentru a se reabilita un etaj al acestuia.

Conform artistei, sunt circa 30.000 de copii care vin să se trateze acolo.

ADVERTISEMENT