Life

Loredana Groza, topul imaginilor care au extaziat internetul. Reacții acide la adresa divei

Loredana Groza face furori cu imaginile sexy pe care le postează. Ultimele imagini publicate de artistă din vacanță au încins ca de fiecare dată internetul.
09.07.2022 | 12:43
Loredana Groza face furori pe internet cu imagine sexy. Sursa foto: Instagram.
ADVERTISEMENT

Nonconformista cântăreață Loredana Groza nu se dezminte. Face ce face și este în centrul atenției. Vedeta profită de ocazie și postează mereu cu ea, imagini în care este îmbrăcată sumar, cu bustul generos la vedere, fie cu posteriorul bombat. Celebra cântăreață își ține fanii la curent cu tot ceea ce face. Ultimele imagini publicate cu ea pe Instagram au extaziat internetul. Iată fotografiile!

Loredana Groza, topul imaginilor care au extaziat internetul

Loredana Groza, în vârstă de 52 de ani, a fost catalogată de-a lungul timpului drept o artistă extravagantă și excentrică. Cu ultima sa apariție ea a încins spiritele pe Instagram. Vedeta a optat pentru o ținută de plajă pe care nu o îmbracă oricine. Ajunsă la Cazanele Dunării, în zona clisurii, unde artista a realizat o ședință foto ad-hoc, Lore s-a etalat în toată splendoarea ei.

ADVERTISEMENT

Vestimentația purtată de Loredana le-a stârnit imaginația bărbaților. Loredana s-a îmbrăcat într-o rochie din plasă, având și un slip cu model brazilian, cu posteriorul la vedere. Aceasta și-a arătat sânii generoși, pe sub o cămașă cu model de camuflaj legată în talie, peste plasa transparentă.

Acuzată că are operații estetice

Imaginile sexy postate pe contul ei de Instagram s-au bucurat de mii de aprecieri într-un timp record. Cu toate acestea, artista a fost acuzată de multe ori de fanii ei că și-ar fi făcut operații estetice. Iar uni au mers până la a o numi Cleopatra de plastic. În ciuda zvonurilor apărute, de-a lungul timpului, Loredana Groza a negat acest lucru și a explicat motivul de ce s-a ajuns la această concluzie.

ADVERTISEMENT

„Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine.

ADVERTISEMENT

Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta.

Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a declarat Loredana Groza, în cadrul unui interviu acordat pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT