Life

Loredana Groza, vacanță alături de fiica sa, Elena. Ce destinație au ales cele două

Loredana Groza, concediu împreună cu copilul său, Elena. Care este țara unde au plecat și ce planuri are jurata de la X Factor.
27.02.2023 | 10:46
Loredana Groza vacanta alaturi de fiica sa Elena Ce destinatie au ales cele doua
Loredana Groza, concediu împreună cu copilul său, Elena. Care este țara unde au plecat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a plecat din nou în vacanță alături de fiica sa. Ce destinație au ales cele două și ce activități are blondina în locația unde va sta o perioadă destul de lungă pentru că are nevoie de odihnă și relaxare.

Loredana Groza, concediu împreună cu copilul său, Elena. Care este țara unde au plecat

Loredana Groza și fiica sa, Elena, au ajuns în urmă cu puțin timp în India. Jurata de la X Factor s-a declarat extrem de încântată de întâlnirea recentă cu Sadhguru cu care dorește să se revadă perioada aceasta din nou.

ADVERTISEMENT

În luna în care va sta departe de România artista vrea să-și încarce bateriile, dar și să lucreze la cariera muzicală pe care o are de aproape 40 de ani. Îndrăgita cântăreață se bucură de toate experiențele pe care i le oferă acest concediu.

„Loredana s-a întors în India, cu fată cu tot. La Guru, la cel care a fost pe aici. Vrea să-și facă și piese în atmosfera și cu muzica de acolo. De-ale ei. Mi-a zis, că ce, nu merge să-și ia și ea o vacanță?

ADVERTISEMENT

De 36 de ani cântă, dar nu a avut niciodată un concediu. Mereu unde a fost plecată, în lumea asta, în Brazilia sau în altă parte, motivul a fost participarea sa la concerte. La fel și în Canada, de câte ori a fost și pe acolo.

Și când a ajuns data trecută, în India, și atunci a făcut un cântec. Așa e când pasiunea nu te lasă. A plecat acum două zile, a renunțat o lună la spectacole, cât timp va sta acolo”, a declarat tatăl Loredanei Groza, Vasile, pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza, primită bine în India

Loredana Groza a fost primită foarte bine în India, după cum a dezvăluit figura paternă. Frumoasa blondină are totul pus la dispoziție, arătându-le fanilor cum își desfășoară timpul și care sunt activitățile pe care le are.

Una dintre micile plăceri ale vedetei de la Antena 1 este savurarea prânzului în junglă, pe malul unui râu deasupra căruia plutesc numeroși fluturi. Masa juratei de la X Factor este compusă din orez, carne și bineînțeles, un fruct.

ADVERTISEMENT

„Prânzul în junglă”, este descrierea pe care Loredana Groza a lăsat-o în dreptul filmării în care apare extrem de relaxată și liniștită. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, internauții fiind de părere că se va întoarce schimbată.

ADVERTISEMENT