Life

Loredana, imagine rară cu tatăl ei. Vasile Groza are 85 de ani și scrie zilnic poezii

Loredana Groza a publicat o imagine rară alături de tatăl acesteia, în vârstă de 85 de ani. Vasile Groza scrie în fiecare zi poezii. Iată ce mesaj emoționant i-a transmis părintelui său!
08.08.2022 | 16:28
Loredana imagine rara cu tatal ei Vasile Groza are 85 de ani si scrie zilnic poezii
Cum arată tatăl Loredanei la 85 de ani. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a postat o fotografie rară cu tatăl ei, Vasile Groza. Iată cum arată tatăl vedetei și ce mesaj emoționant i-a transmis de ziua lui!

Cum arată tatăl Loredanei la 85 de ani. Vasile Groza scrie zilnic poezii

Loredana Groza și-a sărbătorit tatăl în vârstă de 85 de ani și a publicat imagini rare alături de părintele său pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cântăreața i-a dedicat și un mesaj emoționant tatălui ei în ziua specială pentru acesta.

Deși vedeta nu se sfiește să pozeze în ipostaze provocatoare și își menține mereu fanii la curent cu ceea ce face, Loredana Groza nu și-a expus niciodată în mod excesiv familia.

Astfel, singurele imagini care apar mai des pe rețelele de socializare sunt cele cu fiica acesteia, Elena Boncea.

ADVERTISEMENT

În schimb, imaginile alături de părinții ei au fost mai rare, dar iată de de această ocazie specială, ziua de naștere a tatălui său, a decis să își împartă fericirea cu fanii.

Vedeta a scris în mesajul publicat pe rețelele de socializare că se trezește în fiecare dimineață mulțumindu-i Dumnezeu că îl are aproape pe tatăl ei, pe care l-a numit „cel mai dibaci povestitor”.

ADVERTISEMENT

Cum l-a lăudat artista pe tatăl ei, poet la 85 de ani

Loredana Groza l-a lăudat pe tatăl acesteia pentru faptul că reușește în fiecare zi să creeze, să scrie și pentru perseverența lui de a crea o poezie pe zi, pe care o postează pe pagina sa de Facebook.

„În fiecare zi când mă trezesc dimineață și te am aproape, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru încă o zi binecuvântată alături de ține! Tu ești Poetul meu, cel mai dibaci Povestitor… să te văd scriind zi de zi, de când mă știu, este o mare inspirație!

ADVERTISEMENT

Nu știu de unde-ți mai vin toate ideile astea pentru poeziile și romanele tale, la ce sursă ești conectat.

Eșți un model de dăruire și pasiune în tot ceea ce faci!! De aproape 9 ani pe pagina ta de pe Facebook , “O poezie pe zi’”. Vasile Groza, n-a fost o zi în care să nu publici o poezie așa cum ai promis!”, a mai scris vedeta.

ADVERTISEMENT