Life

Loredana, în lacrimi la X Factor: “Ai o voce fantastică”. Video

În ediția a treia a noului sezon, Monica Silaghe, o tânără din Brașov i-a cucerit pe jurați cu prestația sa. Loredana s-a ridicat de la masa juraților și a îmbrățișat-o.
13.09.2021 | 23:56
Loredana in lacrimi la X Factor Ai o voce fantastica Video
ADVERTISEMENT

Monica a venit sigură pe ea și a știut din prima clipă că nu va pleca fără admirația juraților. La sfârșitul prestației, Delia, Loredana și Ștefan Bănică s-au ridicat în picioare și au aplaudat performanța Monicăi Silaghe, care a dat tot ce are mai bun.

Pe lângă vocea deosebită  de care a dat dovadă, nici prezența scenică  nu a trecut neobservată de jurați care s-au ridicat în picioare, semn că le-a plăcut foarte mult.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Loredana a fost impresionată de tânără foarte mult. Lori  s-a ridicat de la masa juriului și a îmbrățișat-o pe Monica de bun venit în echipa sa.

“Doar o femeie ca ea poate avea o astfel de prestație”

Să-i impresionezi pe jurați nu e deloc ușor, mai ales că aceștia pe lângă o voce foarte bună, caută concurentul care sa aibă acel factor X, care mai cuprinde și o carismă aparte, dar și o prezență scenică foarte bună, calități pe care Monica le are din plin.

ADVERTISEMENT

“Excepțională voce. Bravo! De la mine ai un mare DA”, i-a transmis Ștefan Bănică, imediat după ce aceasta a cântat.

“Atâta forță, atâta acuratețe!! Ai și Da-ul meu, bravo!”, a replicat colega lui Ștefan.

De departe cea mai impresionată a fost Loredana căreia i-au dat și lacrimile.

“Ai o voce fantastică! Transmiți o emoție incredibilă de la început până la sfârșit! Aproape îmi vine să plâng pentru că vreau să spun cu tot sufletul meu, din partea mea, în această seară ai un mare DA”, a conchis Lori.

ADVERTISEMENT

Monica Silaghe a interpretat “I’ll Never Love Again”, piesa lui Lady Gaga, dar și  “Without You”a  lui Mariah Carey.

X Factor este la sezonul cu numărul zece

Pentru acest nou sezon, jurații au așteptări foarte mari de la concurenți şi aşteaptă să-l găsescă pe cel care are Factorul X.

ADVERTISEMENT

” Sezonul zece a fost intens și neașteptat! Universul mi-a răspuns și mi-a trimis ce nici măcar nu visam!”, a spus Loredana la Antena 1

Foarte mulți mi-au plăcut anul acesta în audiții, dar din păcate nu îi pot avea pe toți, așa sunt regulile… O să aflați și voi în curând!“, a completat  Delia.

Rămâne de văzut cine va fi marele câștigător X Factor 2021.

X Factor este o competiție televizată, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell. În România, emisiunea se difuzează din 2011.

ADVERTISEMENT