Life

Loredana, mai dezinhibată ca oricând. A încins Internetul în cea mai transparentă rochie

06.02.2021 | 21:13
Loredana mai dezinhibata ca oricand A incins Internetul in cea mai transparenta rochie
ADVERTISEMENT

Credeați că pandemia îi dă bătăi de cap? Ei bine, de când am intrat în noul an, se pare că Loredana Groza o ține numai într-o vacanță. Nici nu a ajuns bine în Mexic, că a și pornit spre noua destinație. Una care este de ani buni pe placul tuturor vedetelor de la noi.

Și pentru că legătura cu fanii nu se poate pierde niciodată, îndrăgita artistă are grijă să-i răsfețe cu fotografii în cele mai ispititoare ipostaze. Nu ne credeți? Stați să vedeți ținuta cu care a aterizat pe tărâmul exotic, în compania bunei sale prietene, make-up artistul Ema Uta.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a fost aspru criticată în ultima perioadă pentru decizia de a-și remodela corpul cu ajutorul medicului estetician, diva noastră se simte mai bine ca oricând în pielea ei. Nici nu se putea altfel, la primirea de care a avut parte pe superba insulă din largul Oceanului Indian.

Loredana își pune fanii pe jar. Cum a putut să se pozeze în Maldive

Spontană ca întotdeauna, Lori din Onești, nu stă prea mult pe gânduri când vine vorba să plece în vacanță. Frumoasa interpretă de muzică ușoară s-a pus de acord în ultimul moment cu prietena sa asupra destinației, a urcat în avion, la „First Class”, bineînțeles și a pornit spre Maldive.

ADVERTISEMENT

Ținuta, însă, nu a fost deloc aleasă la întâmplare. Îmbrăcată într-o rochie scurtă, neagră și extrem de mulată, astfel încât să fie clar pentru toată lumea că lenjeria intimă nu face parte din outfit-ul ei, Lori și-a făcut apariția pe tărâmul exotic și a atras toate privirile. Ba chiar a fost întâmpinată cu șampanie, mai ceva ca o regină.

Deși mulți sunt de părere că a apelat la bisturiu și chiar o acuză pentru decizia de a-și remodela trupul în felul acesta, artista rămâne fermă pe poziție și susține că modul în care arată se datorează unui regim de viață extrem de sănătos.

ADVERTISEMENT

Sportul, un regim alimentar sănătos și somnul sunt cele trei must-uri pentru a fi mereu în formă. Trebuie să îți balansezi regimul, astfel încât organismul tău să nu simtă lipsa niciunui component de care are nevoie ca să funcționeze normal.

Trebuie să îl ”păcălești” . De asta, am renunțat la dietele drastice pe care le consider absolut dăunătoare.

ADVERTISEMENT

chiar dacă te ajută să pierzi în greutate foarte repede, la fel de repede pui kilogramele la loc, imediat ce începi să mânânci normal”, a dezvăluit Loredana Groza într-un interviu acordat recent.

ADVERTISEMENT