Life

Loredana, mesaj emoționant după moartea Corneliei Catanga. Jurata de la X Factor este devastată

26.03.2021 | 23:49
Loredana mesaj emotionant dupa moartea Corneliei Catanga Jurata de la X Factor este devastata
Loredana, mesaj emoționant după moartea Corneliei Catanga. Jurata de la X Factor este devastată. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a postat un mesaj emoționant pe contul de Instagram după moartea interpretei de muzică lăutărească Cornelia Catanga, răpusă de Covid-19. Regretata artistă s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator. 

Devastată de moartea artistei, Loredana Groza și-a amintit de momentul în care a cântat alături de aceasta în timpul unui concert din anul 2000. Jurata de la „X Factor” a postat un mesaj cutremurător și a avut numai cuvinte de laudă pentru „Regina muzicii lăutărești”.

ADVERTISEMENT

Vestea tristă a fost anunțată de către jurnalista Mara Bănică pe pagina sa de Facebook și mai mulți artiști și-au exprimat condoleanțele. Cornelia Catanga avea 63 de ani și se afla internată în stare gravă la Spitalul Universitar din București.

Loredana, mesaj emoționant după moartea Corneliei Catanga

Loredana Groza a admirat-o foarte mult pe Cornelia Catanga, astfel că moartea interpretei de muzică lăutărească a întristat-o profund, după cum a scris și pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Am cântat prima oară pe scenă alături de Cornelia Catanga în 2000, în concertul Agurida, regizat de regretatul Ducu Darie. A fost una dintre cele mai frumoase momente pe care le-am trăit vreodată pe scenă…

Talentul uriaș, vocea, carisma, frumusețea și hazul Corneliei nu se poate compara cu nimeni și nimic! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai daruit ca Artist și Femeie, Regină a muzicii lăutărești! Te voi păstra în inima mea…Adio Cornelia dragă…Drum bun către stele”, a scris Loredana pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Cornelia Catanga a fost răpusă de coronavirus

Cornelia Catanga s-a stins din viață după ce a fost infectată cu coronavirus. Regretata artistă a încercat să se trateze acassă, însă starea i s-a agravat și la spital a făcut testul COVID, care a ieșit pozitiv. Mara Bănică a făcut anunțul în această dimineață, mărturisind că a fost sunată de Aurel Pădureanu.

„M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniștit și abia am putut să înțeleg ce s-a întâmplat. Mi-a povestit că îi era rău, că nu mai putea să respire și au chemat ambulanța.

ADVERTISEMENT

La Spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieșit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat. Din păcate, Cornelia a stat acasă și a luat și ivermectină, din câte am înțeles.

Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească așa… Este cumplit ce s-a întâmplat”, a declarat jurnalista pentru Antena 3.

Moartea Corneliei Catanga a provocat multă durere în lumea muzicală

Mai mulți artiști au transmit mesaje de condoleanțe după ce au aflat cumplita veste, printre care Marcel Pavel, Cezar Ouatu, Saveta Bogdan, Maria Dragomiroiu și Minodora.

„Cornelia Catanga a plecat la stele! Lumea muzicii lăutărești a pierdut o artistă de o valoare autentică de necontestat! Regret profund dispariția prietenei noastre dragi! Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe familiei!”, a transmis Marcel Pavel.

„În această dimineață, ne-a părăsit colega și buna mea prietena Cornelia Catanga! Am cântat împreună mulți ani, unde s-a dovedit a fi o colegă extraordinară! Dumnezeu să te odihnească în pace, Regina muzicii lăutărești!”, a fost mesajul Savetei Bogdan.

„Drum lin către stele, Cornelia Catanga! Lumea muzicii lăutărești a pierdut o mare stea. Dumnezeu să te odihnească-n pace. Sincere condoleanțe familiei!”, a transmis și interpreta de muzică populară Maria Dragomiroiu.

ADVERTISEMENT