Life

Loredana, o nouă ipostază provocatoare. Cum s-a fotografiat jurata de la X Factor

20.07.2020 | 16:33
Loredana o noua ipostaza provocatoare Cum sa fotografiat jurata de la X Factor
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a trecut de mult de vârsta tinereții, dar asta nu înseamnă că nu se poate fotografia în ipostaze sexy și provocatoare. În ultima perioadă jurata show-ului „X Factor” de la Antena 1 și-a lăsat fanii din mediul online cu gura căscată, ultima imagine fiind una de zile mari.

Renumita cântăreață a ajuns la vârsta de 50 de ani, dar reușește să încingă spiritele și să fure mințile bărbaților cu o fotografie în care apare într-o rochie argintie cu un decolteu în forma literei V. Ținuta spectaculoasă îi pune vedetei bustul în valoare și nu doar atât.

ADVERTISEMENT

Rochia lungă cu tăietură pe o parte a lăsat la vedere picioarele frumoase și subțiri pe care artista le întreține la sala de fitness. Loredana este într-o formă fizică de invidiat și arată impecabil, anii nelăsând amprente asupra chipului ei frumos.

Cântăreața Loredana Groza, o nouă imagine sexy. Cum apare pe Instagram

Imaginea nu a fost trecută cu vederea de fanii acesteia care i-au lăsat numeroase mesaje. Fotografia a fost apreciată de aproape 10.000 de oameni, internauții admirând ipostaza provocatoare în care s-a fotografiat de data aceasta Loredana Groza.

ADVERTISEMENT

„Superbă, finețe, eleganță, mereu la înălțime, totul la Superlativ!”, „Perfectă”, „Ce frumoasă ești, dragă Loredana”, sau „Wow, frumoasa și sexy ♥️?”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-au scris fanii în dreptul fotografiei.

Frumoasa artistă a reușit să uimească în ultima vreme prin intermediul imaginilor pline de senzualitate din mediul online. Nu de puține ori Loredana Groza a lăsat la vedere trupul frumos sculptat la sală, având curaj chiar să pozeze nud, acoperindu-și sânii doar cu părul.

ADVERTISEMENT

Renumita jurată de la Antena 1 are curaj să poarte orice fel de ținută, de aici și mândria cu care se afișează pe rețelele de socializare aproape goală sau în ținute provocatoare menite să încingă spiritele.

Frumoasa artistă, despre secretele unei siluete de vis

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie.

ADVERTISEMENT

Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine.

Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, a mărturisit frumoasa cântăreață pentru wowbiz.ro.

 

ADVERTISEMENT