Life

Loredana, show de zile mari la finala România are roast. Rochia pe care a purtat-o a atras toate privirile

Loredana a atras toate privirile în finala de la România are roast, unde a făcut show de zile mari pe scenă. Cântăreața a ales o rochie sclipitoare, aurie.
23.06.2022 | 08:23
Loredana show de zile mari la finala Romania are roast Rochia pe care a purtato a atras toate privirile
Cum s-a îmbrăcat Loredana Groza la finala România are roast. Foto: Colaj Fanatik / Capturi video Antena 1
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a făcut un adevărat show la finala emisiunii România are roast. Iată ce rochie a purtat vedeta, care a luat toate privirile.

Cum s-a îmbrăcat Loredana Groza la finala România are roast

Ediția de miercuri a fost ultima pentru emisiunea România are roast, iar Loredana Groza a urcat pe scenă și a susținut o interepretație de excepție.

ADVERTISEMENT

Tot de excepție a fost și rochia purtată de vedetă, care a reușit să atragă toate privirile celor din platou. Artista a ales pentru acest moment o ținută sclipitoare.

Vedeta a purtat o rochie destul de lungă, până la genunchi, dar care avea transparențe și un decolteu generos.

ADVERTISEMENT
Așa s-a îmbrăcat Loredana
Cum s-a îmbrăcat Loredana Groza la finala România are roast. Foto: Colaj Fanatik / Capturi video Antena 1

Loredana Groza și-a accentuat talia folosind o curea și a purtat niște pantofi cu toc foarte înalt, și ei de culoare aurie. De asemenea, vedeta a purtat niște cercei în formă de trandafiri, roz, și mai multe inele și brățări.

Pentru machiaj, diva a ales culori neutre, o formă bine definită a sprâncenelor și buzelor, care au fost rujate în nuanțe de nude și și-a conturat privirea cu ajutorul eyelinerului negru.

ADVERTISEMENT

Loredana, vacanță în Grecia alături de fiica ei

Artista s-a bucurat de momente de relaxare departe de țară, fiind într-o vacanță în Grecia. Și-a ținut fanii la curent cu tot ce face și nu a uitat să posteze imagini provocatoare, în care să își etaleze trupul.

Loredana Groza a împlinit 52 de ani, dar nu își arată vârsta. Aceasta are foarte mare grijă de ea și face mult sport pentru a se menține în formă.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, vedeta a fost criticată pe rețelele de socializare că folosește Photoshop, după imaginile publicate în costum de baie.

Mai mult, despre Loredana Groza s-a spus că a apelat la mai multe intervenții de tip estetic, pentru că înfățișarea ei s-ar fi schimbat dramatic față din tinerețe.

Totuși, cântăreața nu a recunoscut niciodată acest lucru și a transmis că felul în care arată la 52 de ani este dovada îngrijirii de sine.

ADVERTISEMENT