Sport

Lorena Balaci cere pedepse aspre pentru cei care se fac vinovați de vandalizarea locuinței lui Sorin Cârțu

Lorena Balaci, fiica legendei fotbalului din Oltenia, Ilie Balaci, condamnă acțiunile de vandalizare cu repetiție a locuinței președintelui clubului U Craiova, Sorin Cârțu.
29.09.2021 | 17:05
Lorena Balaci cere pedepse aspre pentru cei care se fac vinovati de vandalizarea locuintei lui Sorin Cartu
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu s-a ales din nou cu pereții gardului ce împrejmuiesc proprietatea s-a din Craiova. Este a doua oară când oficialul clubului finanțat de Mihai Rotaru are parte de acest tratament.

Loren Balaci, fiica regretatului Ilie Balaci, a luat atitudine și cere pedepsirea în litera legii a celor care se fac vinovați.

ADVERTISEMENT

Lorena Balaci: ”E huliganism în formă continuată și agravantă”

Fiica cea mare a legendarului Ilie Balaci, este extrem de atașată de culorile alb-albastre. Nici nu ar avea cum să fie altfel. Din acest motiv, Lorena nu ezită să-și spună părerea atunci când în joc sunt simbolurile fotbalistice ale Olteniei.

După ce proprietatea lui Sorin Cârțu a fost vandalizată din nou, Lorena Balaci a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care condamnă ferm atitudinea celor vinovați și cere intervenția promptă a autorităților.

ADVERTISEMENT

”În fața nesimțirii, a prostiei și a huliganismului în formă continuată și agravantă nu pot să tac! Am vorbit și prima data când s-a întâmplat acest lucru, dar deja aceasta formă este continuată și agravantă!

Fac apel la autoritățile locale, poliție, jandarmerie să ia cunoștință de art. 287 Cod Penal și să rezolve această problemă până când nu va degenera, iar urmările vor fi de zeci de ori mai mari.

ADVERTISEMENT

Huliganism = Infracțiune prevăzută în codul penal anterior; în prezent, faptele respective constituie infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice”, a postat Lorena Balaci pe pagina personală de Facebook.

Fiul Lorenei Balaci este legitimat la U Craiova

Atanas Trică, fiul Lorenei Balaci și a fostului antrenor al celor de la FC U Craiova, Eugen Trică, este legitimat la gruparea patronată de Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Pentru ca rivalitatea să fie și mai mare între cele două grupări, clubul finanțat de familia Mititelu l-a legitimat în această vară pe Hristu Sofianu, și el nepot al legendei Ilie Balaci.

Fiica ”minunii blonde” a anticipat din vară problemele care vor apărea în Craiova în preajma meciurilor dintre cele două rivale și a făcut încă de atunci un apel la pace între fanii din Bănie, indiferent de echipa pe care o susțin.

”Orgoliul e cel mai mare păcat al omului, nu văd de ce ar fi orgolii. Sunt două echipe într-un oraș, nu două săbii în aceeași teacă. Fotbalul e sport”, spunea Lorena Balaci, pentru Prosport, imediat după promovarea echipei FC U Craiova în Liga 1.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 1,55 este cota pentru „total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT