Fotbal intern

Lorena Balaci a dat lovitura de începere la Universitatea Craiova – Gaz Metan: “Tata a iubit copiii”

19.12.2018 | 19:13
Lorena Balaci a dat lovitura de incepere la Universitatea Craiova Gaz Metan Tata a iubit copiii

Lorena Balaci va fi prezentă pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova pentru a da startul partidei dintre Universitatea și Gaz Metan Mediaș, meci ce contează pentru etapa cu numărul 21 din Liga 1 Betano. Fiica legendarului fotbalist din Bănie a fost prezentă la prima gală dedicată tatălui său ce s-a stins din viață pe data de 21 octombrie 2018, la doar 62 de ani.

UPDATE, ora 20:00. Lorena Balaci a dat lovitura de start în meciul dintre Universitatea Craiova şi Gaz Metan Mediaş. Fanii au aplaudat şi au scandat numele marelui Ilie Balaci. 


Fiica marelui fotbalist al Universității Craiova a fost la Gala Ilie Balaci, aflată la prima ediție, eveniment organizat de AFJ Dolj și Primăria Craiova. În cadrul galei au fost premiați cei mai juniori din județ, posibile staruri pe viitor în tricoul Universității. La Gala Ilie Balaci, premiul de cel mai bun fotbalist al anului l-a luat Valentin Mihăilă, compenent al actualei echipe a Craiovei și al naționalei României U-19. Mijlocaşul de 18 ani a jucat 15 partide pentru Universitatea, în actuala ediţie de campionat, şi este una dintre revelaţiile Ligii 1.

Lorena Balaci dă lovitura de începere la Universitatea Craiova – Gaz Metan, ora 20:00 în Liga 1 Betano

Lorena Balaci a fost prezentă la gala care poartă numele tatălui său, iar în această seară ea este așteptată să dea startul partidei Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș. “Tata a iubit copiii, a iubit tinerele talente şi a avut ceva special pentru Craiova, pentru că am spus-o de nenumărate ori, a fost un excelent ambasador al acestui oraş. Şi-a dorit foarte tare ca să se descopere talentele acestui judeţ şi ca echipa Universitatea Craiova să folosească foarte multe produse ale Doljului.”, a spus fiica lui Ilie Balaci.

În tur, la Mediaș a fost Gaz Metan – Craiova 3-2

“Îmi doresc să continuu activitatea lui şi această gală să fie doar primul pas pentru a-i păstra memoria vie”, a declarat fiica lui Ilie Balaci.  Partida la care Lorena va da lovitura de începere pe stadionul Ion Oblemenco, este în această seară de la ora 20:00. Universitatea Craiova şi Gaz Metan Mediaş este prima partidă din etapa cu numărul 21 a Ligii 1 Betano.

  • o singură înfrângere are Universitatea Craiova pe teren propriu în acest sezon în Liga 1 Betano