ADVERTISEMENT
Sport

Lorena Balaci îndeamnă fanii celor două echipe din Craiova să facă pace. ”Orgoliul e cel mai mare păcat al omului”

Cele două echipe din Craiova, Universitatea și FC U 1948 se vor înfrunta în acest sezon pentru prima oară în Liga 1. Perspectiva acestor întâlniri îi dau fiori fiicei legendarului Ilie Balaci.
Autor: Patrice Podina | 12.06.2021 | 10:34
Lorena Balaci îndeamnă fanii celor două echipe din Craiova să facă pace. ”Orgoliul e cel mai mare păcat al omului”
Lorena Balaci

Lorena Balaci a mărturisit că se teme pentru integritatea fiului său și al lui Eugen Trică. Aceasta a transmis și un mesaj suporterilor celor două mari rivale, să lase la o parte orgoliile.

ADVERTISEMENT

În prezent șefă a Școlii de fotbal Daco-Getica, Lorena Balaci se teme că întâlnirile dintre cele două echipe din Bănie vor fi precedate de înfruntări între fani, care ar putea degenera.

Lorena Balaci: ”Sunt două echipe într-un oraș, nu două săbii în aceeași teacă”

Între Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948 există deja o rivalitate care s-ar putea duce la evenimente reprobabile, crede Lorena Balaci. Aceasta le-a transmis fanilor olteni să nu uite că sunt ”același neam”.

ADVERTISEMENT

”Eu nu mi-aș dori ca în Craiova să fie lupte de stradă. Orgoliul e cel mai mare păcat al omului, nu văd de ce ar fi orgolii. Sunt două echipe într-un oraș, nu două săbii în aceeași teacă. Fotbalul e sport.

Ceea ce îmi doresc e să nu uite că sunt același neam. Ei sunt vecini, rude poate. Și orice derapaj de la civilizație, cât de mic ar fi el, poate fi extrem de grav.

ADVERTISEMENT

Eu sunt tot Balaci și am fost învățată să nu mă tem, mi-e frică doar de Dumnezeu. Că îmi este teamă de integritatea corporală a copilului meu, da, aș putea să spun, pentru că e fotbalist la Universitatea Craiova.

Dar pot să spun asta nu doar despre copilul meu, ci pentru toată populația Craiovei”, a declarat Lorena Balaci, la Prosport.

ADVERTISEMENT

Familia Mititelu a inflamat spiritele

FC U Craiova 1948, club patronat de familia Mititelu, a promovat în premieră în Liga 1, în calitate de campioană a eșalonului secund. Nici nu s-au terminat bine meciurile și membri familiei lui Adrian Mititelu au ieșit la atac.

În ziua promovării, soția lui Adrian Mititelu a postat un mesaj emoționant, dar și războinic totodată, aruncând săgeți către conducătorii Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

”Adi, trebuia să fim împreună în cea mai importantă și așteptată zi pentru tine, dar uite că după 10 ani bunul Dumnezeu ți-a îndeplinit cea mai mare dorință a ta.

Din păcate, acei oameni răi fără suflet, au reușit să îți ia această mare bucurie, crezând ca așa te vor reduce la tăcere, luându-ți propria libertate, dar nu mor leii când vor câinii!”, a scris Ileana Mititelu pe Facbook.

ADVERTISEMENT

Și fiul patronului celor de la FC U Craiova 1948 a reiterat ideea că adevărata echipă a Craiovei este cea patronată de tatăl său, și că este nerăbdător să o înfrunte pe Universitatea lui Mihai Rotaru.


  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 4,50. Vezi aici toate cotele

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1