Fotbal intern

Lorena şi-a făcut un tatuaj în memoria lui Ilie Balaci! Ce şi-a scris pe mână. Foto

05.11.2018 | 19:56
Lorena Balaci şi-a făcut un tatuaj în memoria lui Ilie Balaci. Fostul mare fotbalist al oltenilor înaintea unui meci al Craiovei

Lorena, una dintre fiicele lui Ilie Balaci, şi-a făcut un tatuaj în memoria tatălui său, care a murit pe 21 octombrie după ce a suferit un infarct. Fostul mare fotbalist de la Universitatea Craiova a fost comemorat în acelaşi mod şi de un fotbalist al oltenilor, Alexandru Mitriţă.

Lorena a vrut să aibă scris pe mâna pentru totdeauna mesajul “Tati…de la 8 la infinit”, mesajul cu care fanii Craiovei au apărut în tribune la meciul cu FCSB, câştigat pe Stadionul “Ion Oblemenco”. Acea partidă din Liga 1 Betano a avut loc în aceeaşi zi în care Balaci înceta din viaţă şi peste 30.000 de oameni au scandat în memoria celui care a fost “Minunea Blondă”.

Lorena Balaci şi-a făcut un tatuaj în memoria lui Ilie Balaci

Înainte ca Lorena să îşi imprime pe piele mesajul făcut pentru Ilie Balaci, Alexandru Mitriţă îşi scria pe ceafă mesajul primit de la Balaci la ultima lor discuţie. “În urmă cu doar două zile am avut şansa de a sta de vorbă cu cel mai mare fotbalist al României, domnul Ilie Balaci, cel care mi-a transmis: ‘Piticule, tu trebuie acum doar să înveţi să te şi distrezi pe teren’. Nea Ilie, voi înrăma aceste cuvinte şi vă promit că aşa voi face. Vă mulţumesc pentru tot, pentru toate sfaturile de-a lungul timpului. Nu vă vom uita niciodată!”, spunea Mitriţă în ziua în care murea marele Ilie Balaci, iar la două zile distanţă îşi tatua “Distrează-te pe teren. I. Balaci”.

Tatuajul pe care Lorena Balaci l-a făcut pe mână în memoria tatălui său. Imaginea a postat-o pe internet
Tatuajul pe care Lorena Balaci l-a făcut pe mână în memoria tatălui său