Life

Lorena Buhnici, prima reacție după ce George Buhnici a fost amendat de CNCD. Ce a postat pe rețelele sociale

Lorena Buhnici a avut prima reacție după ce George Buhnici a fost amendat cu 20.000 de lei de CNCD, după declarațiile controversate despre femei. Ce a postat pe rețelele sociale.
01.09.2022 | 17:20
Lorena Buhnici prima reactie dupa ce George Buhnici a fost amendat de CNCD Ce a postat pe retelele sociale
Lorena Buhnici, prima reacție după ce George Buhnici a fost amendat de CNCD. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lorena Buhnici a avut prima reacție după ce soțul ei, George Buhnici, a primit o amendă de 20.000 de lei din partea CNCD pentru declarațiile controversate la adresa femeilor.

Lorena Buhnici, prima reacție după ce George Buhnici a fost amendat de CNCD

La începutul lunii iulie, George Buhnici a declarat, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, că nu vrea să meargă la plajă și să vadă femei cu celulită și vergeturi.

ADVERTISEMENT

Materialul video a devenit viral, iar fostul prezentator de la iLikeIT a pierdut mai multe contracte și a fost pus la zid atât de alte persoane publice din România, cât și de internauți.

Zilele trecute, George Buhnici a fost amendat cu 20.000 de lei de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

ADVERTISEMENT

Partenera de viață a fostului prezentator, Lorena Buhnici, a reacționat după verdictul dat de CNCD. Soția lui George Buhnici a postat un citat motivațional în prima zi de toamnă.

“Viață caldă și entuziastă… să învăț, să-mi doresc să știu, să simt, să gândesc, să acționez. Asta este ceea ce vreau. Și nimic mai mult. Spre asta trebuie să năzuiesc.”, a postat Lorena Buhnici pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Lorena Buhnici
Mesajul postat de Lorena Buhnici, după ce soțul ei a fost amendat cu 20.000 de lei de CNCD. Sursa foto: Instagram

În luna iulie, după ce George Buhnici a făcut declarațiile controversate, CNCD s-a autosesizat. Vloggerul nu s-a prezentat la primul termen al audierilor, care a fost pe 27 iulie. Acesta a ajuns în fața membrilor CNCD săptămâna trecută, pe 24 august.

George Buhnici, prima reacție după ce a fost amendat de CNCD

După ce a primit verdictul din partea CNCD, George Buhnici a avut o reacție în mediul online. Jurnalistul a postat un clip video de 5 minute pe YouTube, acolo unde a explicat că a aflat de amenda de 20.000 de euro dintr-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

Fostul prezentator de la Pro TV spune că regretă interviul pe care l-a acordat în iulie și susține că nu a avut intenția de a jigni pe nimeni.

În cadrul interviului acordat pentru Antena Stars, George Buhnici le-a îndemnat pe femeile care au celulită și vergeturi să meargă la sala de fitness.

“Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival (n.r. Neversea) şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am.

Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală.”, a transmis George Buhnici în iulie.

De asemenea, jurnalistul a lăudat-o pe soția sa, Lorena Buhnici, despre care a spus că arată “ca o minoră”.

ADVERTISEMENT