Fotbal intern

Lorena, fiica lui Ilie Balaci, imagine emoţionantă în memoria fostului fotbalist al Craiovei

31.10.2018 | 21:58
Lorena fiica lui Ilie Balaci imagine emotionanta in memoria fostului fotbalist al Craiovei

Lorena, fiica lui Ilie Balaci, a postat pe Instagram o imagine emoţionantă în memoria fostului fotbalist al echipei Universitatea Craiova care a murit la vârsta de 62 de ani. “Minunea Blondă” a Olteniei a suferit un stop cardio respirator înaintea meciului pe care echipa lui Devis Mangia l-a jucat împotriva FCSB-ului, scor 2-1.

Ilie Balaci a murit la Craiova, pe 21 octombrie, în casa mamei sale, iar pe 23 octombrie a fost înmormântat la cimitirul Sineasca.  Fostul internaţional român a fost condus pe ultimul drum de mii de persoane care l-au admirat în perioada în care era jucător activ. VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Lorena, fiica lui Ilie Balaci, imagine emoţionantă în memoria fostului fotbalist al Craiovei

Lorena, fiica cea mare a lui Ilie Balaci, a dorit să îşi aducă mereu aminte de cel poreclit de olteni “Minunea Blondă” şi şi-a comandat un inel special care are legătură cu mesajul postat de fanii echipei Universitatea Craiova la meciul cu FCSB: “Balaci, de la 8 la infinit!” 

Imaginea postată de Lorena Balaci în memoria fostului mare fotbalist

Ilie Balaci s-a născut pe 8 septembrie 1956, dar a fost declarat la 13 septembrie 1956, în comuna Bistreţ, judeţul Dolj. Aici e o poveste… Taică-meu, când m-am născut, era în armată, așa că bunică-mea l-a trimis pe bunică-meu la Sfatul Popular, să mă declare.Numai că bunică-meu n-a mai ajuns la Sfatul Popular, s-a oprit în drum, la cârciumă, să dea de băut, că devenise bunic. Și s-a mai întors de acolo tocmai pe 13! Când a ajuns acasă, bunică-mea l-a întrebat: ‘Ei, fuseși? Declarași copilul?’. ‘Aoleo, uitai!’ Și l-a trimis din nou, dar de data asta s-a dus și bunică-mea cu bunicul, ca să fie sigură că ajunge și mă declară. Așa m-am născut eu pe 8 septembrie, de Sfânta Mărie mică, dar am ajuns să fiu înregistrat în acte pe 13, de Ziua Pompierilor”, spunea Ilie Balaci.

  • 62 de ani avea Ilie Balaci când a murit