Fotbal intern

Lorena, fiica lui Ilie Balaci, mesaj emoţionant. “Mi-am învins fricile. A fost cumplit!”

17.12.2018 | 10:14
Lorena fiica lui Ilie Balaci mesaj emotionant Miam invins fricile A fost cumplit

Lorena Balaci a postat un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook, la două luni după ce Ilie Balaci a murit. Fosta soţie a lui Eugen Trică susţine că drama prin care a trecut după ce şi-a pierdut tatăl a schimbat-o şi speră ca anul 2019 să nu-i aducă nimic, ci să nu îi mai ia.

Lorena Balaci a dezvăluit în mesajul său că a reuşit să îşi depăşească limitele şi să îşi învingă fricile, iar acum se gândeşte că a ajuns atât de departe pentru că a luptat. Mai mult, tânăra şi-a adus aminte şi de momentele petrecute alături de familia ei în prag de sărbători.

Mesajul emoţionant postat de Lorena Balaci

”Am înțeles că nu trebuie să am dubii despre cât de departe pot ajunge. Trebuie doar să-mi amintesc cât de departe am ajuns, tot prin ce am trecut, toate luptele pe care le-am câștigat și toate fricile pe care le-am depășit. Mi-am depășit limitele și mi-am învins fricile! 2018 mi-a demonstrat că doar Dumnezeu e deasupra mea”, a scris Lorena Balaci pe Facebook.

“Eu nu mi-am pierdut doar tatăl. Mi-am pierdut cel mai bun prieten. Eram foarte apropiaţi. Toate sărbătorile le făceam împreună. Eu până anul trecut am locuit la două case distanţă de părinţii mei. De Crăciun, ne strângeam toţi la masă la mama. Anul acesta nu vor fi sărbători pentru noi. Încerc să-mi revin pentru copii (n.r. Atanasie, 14 ani şi jumătate, şi Hristu, 19 ani), sora mea pentru fetiţa ei, iar mama pentru noi şi nepoţi.

Eu şi mama nu putem să depăşim nici acum perioada de doliu, care se ţine 40 de zile. Eu mă îmbrac în continuare în negru. Am donat toate hainele colorate, nu mă mai fardez, evit să merg la petreceri, nu mai ascult muzică acasă, nu mai dansez şi nici nu mai râd ca înainte. Văd şi eu că nu mai sunt cea care eram. Anul 2019 nu vreau să-mi aducă neapărat ceva, ci îl rog să nu-mi mai ia. A fost cumplit”, a spus Lorena.