Fotbal intern

Foto. Cu ce fotbalist din play-off se iubeşte cu fiica lui Stoican

Lorena, fiica lui Flavius Stoican, antrenorul lui CSM Politehnica Iaşi, se iubeşte cu un jucător de la o adversară a echipei moldovene din Liga 1 Betano!
02.01.2018 | 12:52

Flavius Stoican, antrenorul formaţiei CSM Politehnica Iaşi, ar putea să se „înrudească”, prin alianţă, cu un jucător care evoluează în Liga 1 Betano şi care se iubeşte cu Lorena, fiica sa în vârstă de 18 ani. Valentin Gheorghe este numele fotbalistului care a reuşit să-i fure inima Lorenei, iar cei doi se iubesc de mai bine de un an, deşi trăiesc o poveste de dragoste la… distanţă. Fundaşul în vârstă de 20 de ani evoluează pentru Astra Giurgiu şi locuieşte în Ploieşti, acolo unde au loc antrenamentele echipei lui Edward Iordănescu, iar fiica lui Flavius Stoican este handbalistă la SCM Craiova şi s-a stablit în Bănie pentru a evolua, în sens ascendent, în cariera sportivă pe care şi-a ales-o.

Îi dedică toate golurile

Cei doi tineri s-au cunoscut în perioada în care Lorena Stoican evolua pentru CSM Bucureşti, iar din acel moment sunt de nedespărţit. Mai mult, ori de câte ori are ocazia, fata lui Stoican merge la meciurile Astrei Giurgiu pentru a-şi vedea iubitul la treabă, iar acesta nu o dezamăgeşte şi îi dedică toate reuşitele. La meciul jucat de fosta campioană a României în şaisprezecimile Cupei României, de exemplu, Valentin Gheorghe a reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatorilor, după ce a înscris ultimul gol al giurgiuvenilor în meciul câştigat cu 3-0 pe terenul Concordiei Chiajna, iar reuşita i-a dedicat-o Lorenei prin formarea unei inimi cu degetele în faţa camerelor de filmat.

Activi pe site-urile de socializare

Deşi la începutul relaţiei, Valentin Gheorghe şi Lorena Stoican au preferat să ţină ascunsă povestea lor de iubire, după ce legătura lor a devenit mai puternică şi au apărut sentimente clare şi trainice, aceştia au început să posteze pe site-urile de socializare mai multe imagini prin care îşi arată iubirea unul faţă de celălalt. Fiica lui Flavius Stoican este cea mai activă pe reţelele de socializare şi încearcă să-şi impresioneze iubitul ori de câte are ocazia.

S-a iubit şi cu Dorin Rotariu?

Se pare că nu este prima oară când Lorena Stoican se iubeşte cu un fotbalist din Liga 1 Betano. În urmă cu aproximativ doi ani, circula zvonul că Dorin Rotariu, fostul jucător al lui Dinamo, s-a „cuplat” cu fiica lui Flavius Stoican, fostul antrenor al „câinilor” din „Ştefan cel Mare”. Tânăra handbalistă l-ar fi cunoscut pe actualul jucător de la Royal Excel Mouscron (unde este antrenat de Mircea Rednic) în perioada când tatăl său era antrenorul dinamoviştilor, iar cei doi s-au simţit atraşi unul de celălalt. Astfel, profitând de faptul că amândoi locuiau întrun complex deţinut de finanţatorul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, legătura lor a devenit din ce în ce mai strânsă şi chiar au apărut pe diferite reţele de socializare mai multe imagini în care sunt împreună. Relaţia Lorenei cu Dorin Rotariu nu a durat foarte mult, iar handbalista s-a orientat, iată, către alt jucător din Liga 1 Betano.

Cine este „alesul”

Valentin Gheorghe este un produs al formaţiei Astra Giurgiu, iar fosta campioană a României l-a împrumutat pe fundaşul în vârstă de 20 de ani şi la CS Afumaţi, în 2015. La prima echipă a Astrei a ajuns în iulie 2016, în perioada când pe banca tehnică se afla Marius Şumudică.

100.000 de euro este cota lui Valentin Gheorghe, conform transfermarkt

„Lorena şi tatăl său au o relaţie excelentă, se stimulează unul pe celălat şi sunt la curent cu tot ce se întâmplă în carierele lor sportive. În familia noastră, se vorbeşte despre fotbal şi handbal de dimineaţă până seara” – Maria Stoican, mama Lorenei şi soţia lui Flavius

„Cristina Neagu a fost idolul meu de când eram mică, de când mi-am început cariera în handbal. Sper să reprezint şi eu România la un Campionat Mondial şi îmi doresc să aduc ţării medalia de aur” – Lorena Stoican