Fotbal intern

Lorenzo Gonelli, fundașul dorit de Mircea Rednic la Dinamo! El este jucătorul de care vorbea Dănciulescu

30.01.2019 | 14:38
Lorenzo Gonelli fundasul dorit de Mircea Rednic la Dinamo El este jucatorul de care vorbea Danciulescu

Atacantul Athanasios Papazoglou nu este ultimul jucător transferat de Dinamo. Mircea Rednic mută și la capitolul fundași acolo unde îl aduce pe italianul Lorenzo Gonelli. Așa cum a anunțat FANATIK în premieră, apărătorul ar putea ajunge sub comanda „Puriului” săptămâna viitoare. Un compatriot al fundașului, actualul vârf al dinamoviștilor, Mattia Montini a discutat deja cu el și garantează pentru calitățile sale.

“Da, îl cunosc. El a vorbit cu mine zilele astea dar nu este sigur că se face transferul. Este un jucător important pentru Livorno. Ei joacă în Serie B și patronul de acolo consideră că e un jucător foarte important pentru echipă. Cred că dacă Gonnelli vorbește cu patronul și îi spune că vrea să vină aici, cred că este posibil transferul. El vrea să vină la Dinamo, vrea să încerce o nouă experiență. Este jucător bun, ne poate ajuta chiar dacă avem deja apărători buni la această echipă. Este important să existe concurență pe posturi, mai avem multe meciuri”, a declarat Mattia Montini în urmă cu doar câteva zile.

Lorenzo Gonelli, fundașul transferat de Mircea Rednic la Dinamo! Gonelli
Lorenzo Gonelli evoluează în prezent pentru gruparea de Serie B, Livorno

Lorenzo Gonelli, fundașul transferat de Mircea Rednic la Dinamo!

Ionel Dănciulescu a precizat și el că Rednic își mai dorește un fundaș, dar a atras atenția asupra unui aspect important. Doar ştii că la noi e fără bani, de ce mă mai întrebi?, a replicat fostul atacant atunci când a fost chestionat despre campania de transferuri a câinilor.

Lorenzo Gonelli are 25 de ani și evolează la Livorno, ocupanta locului 17 în Serie B. FANATIK a scris și despre modalitatea prin care jucătorul poate ajunge în Ștefan cel Mare. Astfel, fundașul ar fi acceptat deja oferta salarială propusă de conducerea câinilor. Contractul său cu gruparea italiană expiră abia în 2021, însă Dinamo a propus să îl împrumute pe Gonnelli deocamdată şi să plătească pentru transferul său definitiv abia în vară, dacă va confirma.

  • 7 meciuri a jucat Lorenzo Gonelli pentru Livorno în acest sezon