Fotbal intern

Lorenzo Gonnelli, aproape de Dinamo! FANATIK confirmat: “Am vorbit, el vrea să vină”

25.01.2019 | 16:38
Lorenzo Gonnelli aproape de Dinamo FANATIK confirmat Am vorbit el vrea sa vina

Lorenzo Gonnelli este aproape de o mutare la Dinamo Bucureşti. FANATIK a anunţat că fundaşul central este în negocieri cu oficialii “câinilor”, iar fotbalistul de 25 de ani ar putea să ajungă sub comanda lui Mircea Rednic în cursul săptămânii viitoare.

Mattia Montini a declarat că a vorbit cu Lorenzo Gonnelli, iar fotbalistul italian şi-ar dori să semneze cu Dinamo. “Da, îl cunosc. El a vorbit cu mine zilele astea dar nu este sigur că se face transferul. Este un jucător important pentru Livorno. Ei joacă în Serie B și patronul de acolo consideră că e un jucător foarte important pentru echipă. Cred că dacă Gonnelli vorbește cu patronul și îi spune că vrea să vină aici, cred că este posibil transferul. El vrea să vină la Dinamo, vrea să încerce o nouă experiență. Este jucător bun, ne poate ajuta chiar dacă avem deja apărători buni la această echipă. Este important să existe concurență pe posturi, mai avem multe meciuri”, a declarat Mattia Montini pentru doardinamo.ro.

Lorenzo Gonnelli, aproape de Dinamo. A fost format de Fiorentina

Lorenzo Gonnelli este aproape de Dinamo Bucureşti, în condiţiile în care “câinii” vor să-şi întărească defensiva pentru a doua parte a sezonului din Liga 1 Betano. Fundaşul central joacă la Livorno din vara anului 2014, când a fost transferat de la Pontedera. Fotbalistul de 25 de ani a fost format de Fiorentina, care l-a vândut la echipa U19 a lui Livorno în iulie 2012.

Lorenzo Gonnelli, aproape de Dinamo. Fundaşul italian joacă la Livorno
Lorenzo Gonnelli, aproape de Dinamo. Fundaşul italian joacă la Livorno

În actualul sezon, Lorenzo Gonnelli a jucat şapte meciuri pentru Livorno în Serie B. Fundaşul central de 25 de ani este cotat la 250.000 de euro pe site-ul transfermarkt.com şi mai are contract cu echipa din liga a doua din Italia până la finalul sezonului 2020-21. Pe lângă postul de fundaş central, Lorenzo Gonnelli poate evolua şi în banda dreapta din defensivă.