Fotbal international

Loris Karius, gafe pe bandă rulantă în Sarpsborg – Beşiktaş 2-3! Cum a comis-o portarul neamţ! Video

30.11.2018 | 08:45
Loris Karius gafe pe banda rulanta in Sarpsborg  Besiktas 23 Cum a comiso portarul neamt Video

Loris Karius a făcut gafe pe bandă rulantă în meciul Sarpsborg – Beşiktaş 2-3. Portarul neamţ a avut o nouă seară de coşmar, iar greşelile lui puteau s-o coste pe formaţia antrenată de Senol Guneş. Fotbalistul de 25 de ani este împrumutat la formaţia turcă de la Liverpool şi pare că nu poate trece peste gafele din finala Ligii Campionilor.

Prima gafă a lui Loris Karius a venit în primul minut al meciului Sarpsborg – Beşiktaş 2-3, când Tobias Heintz i-a pasat excelent lui Muhammed Rashad, iar portarul neamţ a ieşit din poartă în speranţa că-l va bloca pe adversar. Mijlocaşul francez l-a driblat scurt şi a marcat primul gol al meciului. Cinci minute mai târziu, Tobias Heintz l-a învins pe Loris Karius cu un şut de la aproape 30 de metri, iar portarul turcilor a fost fără replică.

Loris Karius, gafe pe bandă rulantă în Sarpsborg – Beşiktaş 2-3. Fanii turci s-au săturat de el

Loris Karius a făcut gafe pe bandă rulantă în meciul Sarpsborg – Beşiktaş 2-3, partidă disputată în etapa a 5-a din Grupa I a Ligii Campionilor. Turcii au întors scorul după golurile marcate de Vagner Love şi Jeremain Lens, autor al unei duble. În tot acest timp, portarul german a continuat cu gafele. În prima repriză, la o fază banală, Loris Karius a plonjat după o minge trimisă cu capul de unul dintre coechipieri, însă fotbalistul de 25 de ani a reuşit să scape mingea incredibil.

“Karius nu s-a săturat să tot facă gafe?”, “E cel mai penibil portar din istorie”, “E plătit ca să gafeze în felul ăsta? Merit şi eu un aşa loc de muncă”, “Nu se mai întoarce în viaţa lui la Liverpool”, “Când vreau să râd, mă uit la un meci al lui Karius” sau “Ce idiot, puteam să pierdem din cauza lui”, au fost câteva dintre reacţiile fanilor după gafele lui Loris Karius.