Fotbal international

Loris Karius, ofertă de vis de la Bayern Munchen! Câți bani plătesc nemții

Autori: Alexandru Năstase, Ionut Neamţu | 22.07.2018 | 15:20
Loris Karius, ofertă de vis de la Bayern Munchen! 12 milioane de euro vor să plătească nemţii pentru portar

Loris Karius, ofertă de vis de la Bayern Munchen! După ce s-a făcut de râs în finala Champions League și a îngropat-o pur și simplu pe Liverpool cu două gafe uriaşe, portarul Loris Karius a pierdut şi încrederea antrenorului, Jurgen Klopp. Mai mult de atât, cormoranii s-au reorientat şi l-au transferat pe Anfield Road, în schimbul unei sume record plătite pentru un portar, pe Alisson Becker. Nu mai puţin de 75 de milioane de euro au băgat englezii în conturile italienilor de la AS Roma. A fost de altfel momentul în care a devenit clar ca lumina zilei că Liverpool merge mai departe şi Karius reprezintă o simplă amintire.

Şi totuşi, Loris Karius are acum o şansă nesperată. Pe fir au intrat nemţii de la Bayern Munchen care au anunţat că îl vor pe portar în ceea ce la un moment dat părea un transfer imposibil. Culmea, nemţii au pregătit şi o sumă importantă de bani pentru a-l aduce pe portar pe Allianz Arena. 12 milioane de euro vor şefii bavarezilor să plătească pentru portarul care a făcut înconjurul lumii în urma gafelor bifate în ultimul act UEFA Champions League câştigat de Real Madrid.

Loris Karius, ofertă de vis de la Bayern Munchen!

De remarcat că transferul nu îi va asigura şi postul de titular lui Karius. În poarta lui Bayern Munchen se află Manuel Neur, nimeni altul decât căpitanul formaţiei şi component de bază al echipei naţionale.

4,7 milioane de euro a plătit Liverpool pentru Loris Karius

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!