Loteria bonurilor fiscale. A fost desemnat bonul câştigător din perioada ianuarie-martie 2019

Ana Chivu   
în HotNews
02/05/2019, 16:33
Loteria bonurilor fiscale. A fost desemnat bonul câştigător din perioada ianuarie-martie 2019 GALERIE FOTO
Loteria bonurilor fiscale pentru ianuarie-martie

Loteria bonurilor fiscale arată norocoșii pentru lunile ianuarie-martie. Cu ocazia Paștelui, și Loteria Română a organizat o extragere specială a bonurilor fiscale. MFP și ANAF au obligația de a publica pe site toate numerele de înregistrare ale cererilor d eînregistrare. Premiul de un milion de lei va fi împărțit la cel mult 100 de persoane.

Loteria bonurilor fiscale pentru ianuarie-martie

Biletul care a fost desemnat câștigător are valoarea de 787 de lei și a fost emis pe data de 19 ianuarie 2019, conform Antena 3. La loteria aceasta, au participat bonurile fiscale emise în perioada cuprinsă între 21 ianuarie-31 martie 2019. Câștigătorii, pentru revendicarea premiului, trebuie să depună o cerere de revendicare în perioada a 30 de zile de la prima zi efectuării extragerii. Condițiile pentru revendicarea premiului sunt simple.

Posesorii trebuie să depună la orice administrație fiscală ANAF copia actului de identitate și o cerere. Sunt câștigătoare doar onurile fiscale care îndeplinesc toate condițiile de lege și prezintă elemente obligatorii care pot atesta faptul că aparatul de mascat fiscalizat a emis bonul respectiv. Unitățile din structura ANAF au obligația de a elibera o copie a bonurilor câștigătoare cu mențiunea “conform cu originalul”, pe care să fie specificat numărul unic de înregistrare. MFP și ANAF trebuie să publice pe site-ul oficial lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de înregistrare.

Loteria bonurilor fiscale pentru luna ianuare-martie
Loteria bonurilor fiscale pentru luna ianuare-martie

Extragerile sunt organizate de către Compania Naţională “Loteria Română”

“Loteria bonurilor fiscale constă în extragerea aleatorie de numere, în vederea acordării de premii în bani, persoanelor fizice rezidente şi nerezidente în România, deţinătoare de bonuri fiscale care atestă cumpărarea de bunuri sau servicii pe teritoriul României.

Loteria bonurilor fiscale se organizează lunar şi constă în extragerea aleatorie de numere, astfel:
a) un număr cuprins în intervalul dintre 1 şi 999 inclusiv, reprezentând valoarea totală a bonului fiscal fără subdiviziunile leului, inclusiv taxa pe valoarea adăugată. Numărul reprezentând valoarea totală a bonului fiscal rezultă în urma extragerii succesive a trei serii de cifre, cuprinse între 0 şi 9;
b) un număr reprezentând ziua emiterii bonului fiscal aferentă lunii sau intervalului calendaristic, după caz, pentru care se organizează Loteria bonurilor fiscale”, a indicat ministerul Finanțelor Publice.

Închide ×