Loteria bonurilor fiscale. Bonurile câştigătoare la extragerea specială de Paşte

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/05/2016, 00:00
Loteria bonurilor fiscale. Bonurile câştigătoare la extragerea specială de Paşte

Bonurile fiscale emise în data de 24 februarie, cu o valoare de 934 lei, au fost desemnate câştigătoare la extragerea specială de Paşte a Loteriei bonurilor fiscale de luni. La această extragere au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 februarie — 16 aprilie 2016. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare, potrivit Agerpres.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. ‘Loteria Română’ (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Potrivit MFP, dacă numărul cererilor de revendicare depăşeşte 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de câştigători. cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării celor 100 de câştigători.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câştigătoare, acestea vor fi centralizate şi transmise în termen de două zile către ANAF, în vederea încărcării rezultatelor în „Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”, respectiv pentru verificarea autenticităţii bonurilor fiscale câştigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale.

Sursă:www.libertatea.ro

………………………………………………………………………………..

Loteria bonurilor fiscale. Luni, 2 mai, are loc extragerea specială de Paşte la loteria bonurilor fiscale. Premiile puse în joc sunt în valoare de 1 milion de lei.

La loteria bonurilor fiscale de astăzi sunt valabile bonurile fiscale emise în perioada 1 februarie – 16 aprilie. Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, arată un comunicat al Ministerului de Finanţe.

Regulile pentru această ediţiei a loteriei bonurilor fiscale sunt aceleaşi. Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Prima etapă va avea loc luni, 2 mai 2016, şi va consta în extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare depăşeşte o sută, va fi organizată o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de câştigători.

Extragerea de la loteria bonurilor fiscale va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19.45.

Rezultatele extragerii de la loteria bonurilor fiscale. vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Sursă:www.libertatea.ro

Închide ×