LOTERIA BONURILOR FISCALE. Care este primul bon cîştigător

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
25/07/2016, 11:00
LOTERIA BONURILOR FISCALE. Care este primul bon cîştigător

La cea de-a doua extragere pentru selecţia celor 100 de câştigători ai Loteria bonurilor fiscale emise în luna mai a ieşit din urnă numărul 337, care reprezintă primul bon câştigător şi, totodată, baza de referinţă la care se aplică crescător un pas care are valoarea egală cu ziua emiterii bonului fiscal câştigător, respectiv 20. Premiul minim garantat este de 10.000 lei, anunţă Ministerul Finanţelor Publice.

La prima extragere au participat bonurile emise între 1 şi 31 mai 2016 şi au fost desemnate câştigătoare cele din 20 mai 2016, în valoare de 79 de lei.

După centralizarea bonurilor fiscale câştigătoare, depuse în termenul legal de 30 de zile, a rezultat un număr de 338 cereri de revendicare, fiind depăşit astfel numărul maxim de 100 de premii stabilit prin lege, conform news.ro.

În urma verificărilor, s-a constatat că numărul unic de înregistrare 293 a fost atribuit unei cereri de revendicare deja înregistrată în aplicaţia informatică, rezultând o dublă înregistrare. Drept urmare, numărul unic 293 a fost invalidat.

Lista celor 338 bonuri fiscale pentru care au fost revendicate premii la extragerea din data de 19 iunie este disponibilă pe site-ul MFP, la rubrica Loteria bonurilor fiscale. Fiecărui bon fiscal care a fost depus i-a fost atribuit un număr unic de înregistrare, în intervalul 001 – 338.

Numărul 337, extras în cadrul tragerii de duminica, este primul câştigător. Pentru desemnarea celui de-al doilea, se aplică crescător la primul număr extras un pas care are valoarea egală cu ziua emiterii bonului fiscal câştigător (20). Pentru stabilirea celorlalţi câştigători, pasul se adună succesiv la numărul desemnat anterior ca fiind câştigător.

Dacă în urma aplicării procedurii de selecţie se depăşeşte numărul unic maxim atribuit bonurilor fiscale din listă (338), următorul număr câştigător din listă este dat de diferenţa dintre suma determinată prin aplicarea pasului (20) la baza de referinţă şi numărul unic maxim atribuit (338), continuând cu aplicarea pasului până la stabilirea numărului maxim de premii prevăzut de lege, 100, precizează Ministerul Finanţelor

În procesul de aplicare al pasului, numerele selectate ca fiind câştigătoare sunt eliminate din listă.

”Pentru o corectă şi transparentă desfăşurare a tragerii, informăm că în situaţia în care numărul unic de înregistrare care a fost invalidat (numărul 293) va fi extras din urnele Loteriei Române, extragerea va fi reluată. Totodată, în procesul de aplicare a pasului, numărul 293 nu se ia în considerare, acesta fiind invalidat”, se precizează în comunicatul remis presei.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câştigătoare, acestea vor fi centralizate şi transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în “Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”, respectiv pentru verificarea autenticităţii bonurilor fiscale câştigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin Direcţiile Regionale Antifraudă Fiscală.

Anul trecut, valoarea totală a premiilor acordate a fost de aproape 5 milioane de lei, sumă care s-a împărţit între 17.985 de câştigători, potrivit datelor MFP.

În acest an sunt organizate în total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare şi două ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei.
Sursă: realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×