Loteria bonurilor fiscale din 17 noiembrie 2019. Ministerul de Finanțe a anunțat care sunt bonurile câștigătoare

Alexandru Năstase   
în HotNews
18/11/2019, 11:35
Loteria bonurilor fiscale din 17 noiembrie 2019. Ministerul de Finanțe a anunțat care sunt bonurile câștigătoare GALERIE FOTO
Au fost extrase bonurile câștigătoare. Sursa foto - facebook

Loteria bonurilor fiscale din 17 noiembrie 2019 și-a desemnat seria câștigătoare. Astfel, bonurile fiscale în valoare de 86 lei emise în data de 20 octombrie au ieşit câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale, potrivit Ministerului Finanţelor Publice. Trebuie să știți că fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Există însă și un „dacă” de care trebuie să țină cont toți câștigătorii.

Loteria bonurilor fiscale din 17 noiembrie 2019

Astfel, în cazul în care numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare. În situaţia în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărţit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticităţii bonurilor câştigătoare.

Dacă în urma centralizării se constată depăşirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câştigători. Rezultatul va fi postat, atât pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, cât și pe pagina oficială a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, timp de 30 de zile de la efectuarea extragerii. Atenție! Nu trebuie să depășiți această perioadă.

Ministerul de Finanțe a anunțat care sunt bonurile câștigătoare

În această perioadă, norocoșii câștigători trebuie să depună bonurile fiscale în original, precum și copia actului de identitate, însoțită de o cerere la orice unitate din structura ANAF, pentru a-și putea revendica premiile. Pentru a putea fi declarat câștigător, un bon fiscal trebuie să îndeplinească o condiție esențială prevăzută de lege: să aibă înscrise elementele obligatorii care să arate că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Potrivit Ordonanței Guvernamentale nr. 10/2015, în cadrul loteriei bonurilor fiscale sunt organizate 12 extrageri lunare, însă pot exista și unele ocazionale, anunțate anterior.

 

 

Închide ×