News

Loteria Bonurilor Fiscale, extragerea de duminică, 21 aprilie. Vezi bonurile câștigătoare din martie

22.04.2019 | 13:54
Loteria Bonurilor Fiscale extragerea de duminica 21 aprilie Vezi bonurile castigatoare din martie
ADVERTISEMENT

Loteria Bonurilor a mai avut o extragere, duminică, 21 aprilie. Bonurile fiscale emise în data de 26 martie 2019, care au avut o valoare de 346 lei, au ieșit victorioase la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică.

Loteria Bonurilor Fiscale, extragerea de duminică, 21 aprilie

De această dată, au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 – 31 martie 2019, iar fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate 100 de premii. În cazul în care numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru a se determina cele maximum 100 de bonuri câștigătoare.

ADVERTISEMENT

În urma extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice(MFP), al C.N. ”Loteria Română”, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), pentru o perioadă de minimum 30 de zile. De menționat este că cererile de revendicare pot fi depuse din prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile.

Loteria Bonurilor Fiscale, extragerea de duminică, 21 aprilie. Vezi bonurile câștigătoare din martie
Fondul de premiere este de 1 milion de lei

Posesorii de bonuri câștigătoare trebuie să depună bonurile originale fiscale, copia actului de identitate și o cerere

Posesorii bonurilor ieșite câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale, cele originale, copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF. De menționat este că un bon fiscal este considerat câștigător numai dacă îndeplinește anumite condiții prevăzute de lege. De exemplu, logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii, dar și numărul de ordine.

ADVERTISEMENT

Fiecare unitate la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție va elibera o copie a acestora cu mențiunea ”conform cu originalul”. Pe aceasta va fi scris numărul unic de înregistrare ale cererilor de revendicare ce va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF. Dacă după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, de cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit oamenilor care le-au depus, după ce au verificat autenticitatea bonurilor victorioase.