News

Loteria Bonurilor Fiscale, extragerea specială de sâmbătă, 27 aprilie. Vezi bonurile câștigătoare din perioada ianuarie – martie 2019

27.04.2019 | 14:33
Loteria Bonurilor Fiscale extragerea speciala de sambata 27 aprilie Vezi bonurile castigatoare din perioada ianuarie  martie 2019

Ministerul Finanțelor Publice(MFP) organizează în Sâmbăta Mare, 27 aprilie, o extragere ocazională a Loteriei Bonurilor Fiscale. La tragere vor particpa bonurile emise în perioada 21 ianuarie – 31 martie 2019.

Loteria Bonurilor Fiscale, extragerea specială de sâmbătă, 27 aprilie

Cu ocazia Paștelui, fondul de premiere este de un milion de lei, bani din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Extragerea va fi realizată cu urnele și bilele pe care Loteria Națională le folosește pentru tragerile loto, iar comisia de supraveghere va fi formată din câte un reprezentant al MFP, ANAF și al CNLR. De asemenea, bilele și urnele vor fi verificate în prezența comisiei înainte de tragere.

Despre extragerea de Paște, MFP anunță că: „Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Sâmbătă, 27 aprilie, va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonurilor câştigătoare. Înregistrarea extragerii Loteriei bonurilor fiscale va fi difuzată luni, 29 aprilie 2019, pe TVR1, începând cu ora 00:30.

Loteria Bonurilor Fiscale, extragerea specială de sâmbătă, 27 aprilie. Vezi bonurile câștigătoare din perioada ianuarie - martie 2019
Vezi bonurile câștigătoare din perioada ianuarie – martie 2019

Loto 6 din 49, extragerea din Sâmbăta Mare

Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare”. Posesorii bonurilor victorioase trebuie să depună bonurile fiscale, în original, copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală ce ține de ANAF. De menționat este și că cererile de revendicare pot fi depuse chiar din prima zi după efectuarea extragerii, adică timp de 30 de zile.

Vă amintim că astăzi au loc și tragerile la Loto 6 din 49, iar rezultatele le poți urmări LIVE pe FANATIK, de la ora 18:15 ori pe postul România TV, în cadrul emisiunii ”Românii au noroc”, de la aceeași oră. Tragerile se vor face la categoriile: Loto 6 din 49, Joker, Loto 5 din 40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus, iar premiile sunt uriașe. Reportul la Loto 6/49 este de 4 milioane de euro, iar reportul la Joker este de 1,47 milioane de euro.