News

Loteria de Vaccinare, a șaptea extragere. Numărul câştigător de azi, duminică, 14 noiembrie – Update

Loteria de Vaccinare are, duminică, a șaptea extragere. Cine poate câștiga premiul de 100.000 de lei vom afla de la ora 20:50, din transmisiunea specială de pe TVR 1.
14.11.2021 | 20:58
Loteria de Vaccinare a saptea extragere Numarul castigator de azi duminica 14 noiembrie  Update
ADVERTISEMENT
14-11-2021
18:59

Numerele câştigătoare de azi de la Loteria de Vaccinare

Numărul câștigător la această extragere a Loteriei Vaccinării este 2.610.565. Cel cu acest număr va pune mâna pe 100.000 lei. Cele 80 de premii de 10.000 lei au fost acordate următorilor 80 de participanţi, începând cu numărul 2.610.566.

Duminică, la ora 20:50, are loc cea de a şaptea extragere săptămânală la Loteria de Vaccinare. Tragerea va fi difuzată pe TVR 1, potrivit unei comunicări a Loteriei Române.

Care sunt premiile la Loteria de Vaccinare

Premiile pentru cea de a șapta extragere a acestei loterii sunt în valoare totală de 900.000 de lei. Premiul cel mare valorează 100.000 de lei, iar celelate premii, în număr de 80, sunt de câte 10.000 de lei .

ADVERTISEMENT

Loteria Română a anunțat că la extragere vor participa numerele de ordine din intervalul 2.564.552 – 2.730.102. Aceste numere corespund participanţilor care s-au înscris, în conformitate cu Regulamentul, până vineri, 12 noiembrie, la orele 12:00.

Când poți afla dacă ai câștigat

Rezultatele extragerilor la cea de a șaptea extragere a Loteriei de Vaccinare vor fi afişate pe pagina web a Loteriei Române www.loto.ro, dar și pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului şi pe cel al Ministerului Sănătăţii.

ADVERTISEMENT

Conform Legii nr. 55 din 15 mai 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare, art. 21-3, alin. (8): Revendicarea premiilor se face în termen de maximum 30 de zile de la data extragerii, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de a revendica premiul”, precizează Loteria Română.

Avertisment de la Loteria Română: Escrocherii legate de Loteria Vaccinării

Loteria Română a avertizat, săptămâna trecută, că mai multe persoane au fost contactate prin e-mailuri frauduloase prin care erau anunțați că au câștigat la Loteria Vaccinării.

ADVERTISEMENT

Tentativele de fraudă informatică pe seama Loteriei de Vaccinare anunțate de Loteria Română se desfășoară pe internet, prin e-mailuri frauduloase trimise românilor. În aceste mesaje, oamenilor li se cer informații cu caracter personal și informații despre vaccinare, sub pretextul că numai astfel își vor putea primi premiul.

Prin intermediul unor mesaje transmise prin e-mail, destinatarii sunt anunțați că au câștigat la Loteria de Vaccinare și li se solicită, în vederea acordării câștigului, date cu caracter personal și alte elemente legate de vaccinare”, preciza atunci Loteria Română, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Cum poți participa la Loteria Vaccinării

Înscrierea la Loteria Vaccinării se face pe site-ul https://certificat-covid.ro.ro/login.

După înscriere, fiecare persoană va primi pe adresa de e-mail un număr de ordine, alocat cronologic, corespunzător momentului înregistrării în aplicație.

Înscrierea va porni cu numărul de ordine 1 pentru primul participant înscris și va continua pentru toate extragerile până la finalizarea acțiunii, în data de 31.12.2021, ora 12.00.

Extragerea la Loteria de Vaccinare este transmisă în fiecare duminică, la ora 20:50, pe TVR1, rezultatele fiind apoi afișate pe site-ul Loteriei Române, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și pe site-ul Ministerul Sănătății.

ADVERTISEMENT